Διδυμότειχο: Ξεκινάει η… μετακόμιση του Δημαρχείου στη Δημοτική Αγορά απ’ την ερχόμενη Δευτέρα

Διδυμότειχο: Ξεκινάει η… μετακόμιση του Δημαρχείου στη Δημοτική Αγορά απ’ την ερχόμενη Δευτέρα

Η αντίστροφη μέτρηση για την… μετακόμιση των Υπηρεσιών του Δήμου Διδυμοτείχου από το Δημαρχείο στην Δημοτική Αγορά, ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα 13 Μαίου.

Ως γνωστόν, οι υπηρεσίες θα λειτουργούν στο εξής στο κτίριο της Δημοτικής Αγοράς, αφού το υπάρχον κτίριο της Δημαρχίας θα παραχωρηθεί στο Δημοκρίτειο ΠΑνεπιστήμιο Θράκης προκειμένου να στεγάσει το νεοϊδρυθέν Πανεπιστημιακό Τμήμα Ψυχολογίας.

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Δήμος Διδυμοτείχου ενημέρωσε τους πολίτες ότι η μεταφορά των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Δημαρχείο θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 13 και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 17 Μάϊου. Σε αυτό το χρονικό διάστημα οι υπηρεσίες του Δήμου θα εξυπηρετούν μόνο επείγουσες υποθέσεις, καθώς θα βρίσκονται σε καθεστώς μεταφοράς. Οι δημότες θα μπορούν εναλλακτικά να απευθύνονται για τις ημέρες αυτές στα ΚΕΠ του Δήμου ή ηλεκτρονικά στο gov.gr.

Από την Δευτέρα 20 Μάϊου πλέον οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες του Δήμου στον νέο χώρο”, αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Διδυμοτείχου.