Γιάννης Ζαμπούκης: “Πάμε μέλλον για την Αλεξανδρούπολη που μας αξίζει” (ΒΙΝΤΕΟ-συνέντευξη)

Γιάννης Ζαμπούκης: “Πάμε μέλλον για την Αλεξανδρούπολη που μας αξίζει” (ΒΙΝΤΕΟ-συνέντευξη)

“Πάμε μέλλον για την Αλεξανδρούπολη που μας αξίζει και δικαιούμαστε”. Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Ζαμπούκης, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου, στέλνει το δικό του μήνυμα στους πολίτες.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Δήμος για όλους πρώτα ΕΣΥ”, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Evros-news.grκαι τον Κώστα Πιτιακούδη, σε έναν από τους πεζόδρομους που ανακαινίστηκαν και αναβάθμισαν το κέντρο της πόλης, έκανε έναν απολογισμό της 4ετούς θητείας του. Με τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε, τις δικαστικές προσφυγές του Βαγγέλη Λαμπάκη που δεν αναγνώριζε τη νίκη του με την ετυμηγορία του λαού, την μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και τους εξωγενείς παράγοντ6ες, όπως η πανδημία του κορονοϊού, ενεργειακή και οικονομική κρίση και όλα τα υπόλοιπα.

Αναφέρθηκε σε όσα πέτυχε η δημοτική του αρχή παρά τα εμπόδια που συνάντησε, στην άρνηση της αντιπολίτευσης σε επενδύσεις που θα δημιουργούσαν θέσεις εργασίας στην περιοχή, αλλά και στα έργα που ήδη υλοποιήθηκαν, βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν προγραμματιστεί και είναι έτοιμα να ξεκινήσουν.

Επεσήμανα τους στόχους που έχει για το μέλλον, ζήτησε από τους συμπολίτες του στον Δήμο Αλεξανδρούπολης να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους σε αυτόν και τους συνεργάτες του και κάλεσε όλους μαζί να… “Πάμε μέλλον για έναν Δήμο που μας αξίζει και δικαιούμαστε”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΜΠΟΥΚΗ