Ορεστιάδα: Συνάντηση του νέου δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου, με τον Αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θόδωρο Λιβάνιο

Ορεστιάδα: Συνάντηση του νέου δημάρχου Διαμαντή Παπαδόπουλου, με τον Αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θόδωρο Λιβάνιο

Στην Αθήνα βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ορεστιάδας Διαμαντής Παπαδόπουλος και ξεκίνησε ήδη επαφές και συναντήσεις με υπουργούς, εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Όπως ο ίδιος δημοσιοποίησε, με την μεσολάβηση και συνεργασία του βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Χρήστου Δερμεντζόπουλου, είχε συνάντηση με τον αρμόδιο Αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θόδωρο Λιβάνιο και επεσήμανε:

“Ο δήμος  Ορεστιάδας έχει πολλά θέματα προς επίλυση και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Συνάντηση και ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα αλλά και για τον μελλοντικό σχεδιασμό, από τον αρμόδιο αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κο Λιβάνιο Θεόδωρο με την συνεργασία του βουλευτή κου Χρήστοςυ Δερμεντζόπουλου”.

Ο κ.Παπαδόππουλος συναντήθηκε επίσης στην Αθήνα με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Ελλάδας Γιώργο Ν. Στασινό, με τον οποίο άλλωστε είναι και συνάδερφοι μηχανικοί και όπως ανέφερε, συζήτησαν θέματα που αφορούν στο πως ο τεχνικός κόσμος μπορεί να βοηθήσει την τοπική αυτοδιοίκηση και φυσικά τον Δήμο Ορεστιάδας.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα