Έβρος: Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης

Έβρος: Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης

Τρεις Έλληνες συνελήφθησαν στην περιοχή της Αλεξανδρούππολης για ναρκωτικά, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, κατά το χρονικό διάστημα από 13-12-2023 έως και 19-12-2023.

Οι συλλήψεις αυτές μαζί με άλλες σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έγιναν από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης και Δράμας και σε βάρος όλων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης μαζί με αυτές της Ροδόπης και της Δράμας βρέθηκαν σε τέσσερις οικίες, σε δύο εγκαταλελειμμένες οικίες που χρησιμοποιούνταν ως χώροι απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών και στην κατοχή τους κατά περίπτωση, συνολικά 222 ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, 1 τσιγάρο κάνναβης, 1 σύριγγα, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείαςκαι 120 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.