Αλεξανδρούπολη: Πέντε τραυματίες από ανατροπή αυτοκινήτου που μετέφερε 8 λαθρομετανάστες – Διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, συνελήφθη ο διακινητής

Αλεξανδρούπολη: Πέντε τραυματίες από ανατροπή αυτοκινήτου που μετέφερε 8 λαθρομετανάστες – Διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, συνελήφθη ο διακινητής

Τον τραυματισμό πέντε από τους οκτώ συνολικά λαθρομετανάστες που επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το οποίο διακινητής επιχείρησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, είχαμε στην Εθνική οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, εντοπίστηκε ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 8 λαθρομετανάστες.

Ο οδηγός – διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του αναπτύσοντας ταχύτητα. Τελικά το όχημα εντοπίσθηκε να έχει εκτραπεί της πορείας του και να έχει ανατραπεί, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε επιβαινόντων – διακινουμένων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύονται, ενώ ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, που οδηγούσε το αυτοκίνητο στεερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΙΟΥ