Τον Εβρίτη Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ Στρατηγό Άγγελο Χουδελούδη, τίμησε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος “Μέριμνα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Εβρίτη Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ Στρατηγό Άγγελο Χουδελούδη, τίμησε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος “Μέριμνα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Εβρίτη Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ Στρατηγό Άγγελο Χουδελούδη, τίμησε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος “Μέριμνα” Αλεξανδρούπολης, στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Παρόντες ήταν ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, φυσικά ο τιμώμενος μέχρι πριν λίγες ημέρες Αρχηγός ΓΕΣ και πλέον Επίτιμος Αρχηγός Στρατηγός Άγγελος Χουδελούδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Λάμπρος Τσιάρας και η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Έλενα Σώκου.

Την τιμητική πλακέτα στον κ.Χουδελούδη, που κατάγεται από τα χωριά Παλιούρι και Κυανή Διδυμοτείχου, απένειμε εκ μέρους της διοίκησης του Συλλόγου Μέριμνα η Πρόεδρος Κρυσταλλία Αρμενάκη.

Ο συντοπίτης μας Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ με λακωνικό τρόπο ανέφερε ότι αυτή η διάκριση είναι του Ελληνικού Στρατού και όχι του ίδιου.

Τιμητικές πλακέτες δίθηκαν επίσης στην  απερχόμενη Πρόεδρο του Συλλόγου Μαρία Τσινταράκη, αλλά και στον μαθητή της Γ Τάξης τυ 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης Δηήτρη Δελιακίδη, ο οποίος κατέκτησε πλήρη υποτροφία στο πανεπιστήμιο της πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών.