Στέλιος Κατσογριδάκης: Ενημερώθηκε για τα προβλήματα εκπαίδευσης του Έβρου ο Αντιπεριφερειά;ρχης Παιδείας ΑΜΘ

Στέλιος Κατσογριδάκης: Ενημερώθηκε για τα προβλήματα εκπαίδευσης του Έβρου ο Αντιπεριφερειά;ρχης Παιδείας ΑΜΘ

Σειρά συναντήσεων προκειμένου να ενημερωθεί από τους καθ ύλην αρμόδιους για τα θέματα και προβλήματα εκπαίδευσης, ξεκίνησε ο Εβρίτης Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Έρευνας και Νέας Γενιάς για όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Στέλιος Κατσογριδάκης.

Ο κ.Κατσογριδάκης, που να θυμίσουμε ότι είναι άμισθος Αντιπεριφερειάρχης, ξεκίνησε φυσικά από το νομό Έβρου. Μετά την σειρά συναντήσεων και τις επισκέψεις με Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων αρχικά της Ορεστιάδας που ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, πραγματοποίησε δυο ενδιαφέρουσες ενημερωτικές συναντήσεις με τις Διευθύντριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Με την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμητρα Βουρδόγλου (η συνάντηση τους έγινε στην Ορεστιάδα όπου βρέθηκε για υπηρεσιακούς λόγους η κ.Βουρδόγλου) και την Διεθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένη Πλακωτή, στην Αλεξανδρούπολη.

Αν και ο ίδιος στην ανακοίνωση για αυτές τις συναντήσεις επέλεξε μια λιτή αναφορά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην μεγαλυτερη διάρκεια τους ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας ΑΜΘ επέλεξε να ακούσει από τις δυο Διευθύντριες Εκπαίδευσης τα προβλήματα που υπάρχουν, τις προτεραιότητες που έχουν βάλει και πως μπορεί η Περιφέρεια να συμβάλλει στην επίλυση τους. Κάτι που έκανε άλλωστε και στις προηγηθείσες συναντήσεις με Διευθυντές σχολικών μονάδων.

Ο Στέλιος Κατσογριδάκης δεσμεύθηκε ότι θα μεταφέρει στον Περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη όσα συζητήθηκαν με τις κυρίες Βουρδόγλου και Πλακωτή και θα πιέσουν για επίλυση των όποιων ζητημάτων του τέθηκαν. Παρόμοιες συναντήσεις θα ακολουθήσουν και στους άλλους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας ΑΜΘ.