Αλεξανδρούπολη: Τι έδειξε η νεκροψία της 9χρονης απ’ την Ορεστιάδα που πέθανε χθες στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Αλεξανδρούπολη: Τι έδειξε η νεκροψία της 9χρονης απ’ την Ορεστιάδα που πέθανε χθες στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Από «λοίμωξη του αναπνευστικού και οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια συνεπεία λοίμωξης από στρεπτόκοκκο» επήλθε ο θάνατος της 9χρονης από την Ορεστιάδα, που πέθανε χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου μεταφέρθηκε απ’ την μητέρα της.

Αυτό αναφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες στο πόρισμα του Καθηγητή Ιατροδικαστικής Παύλο Παυλίδη, που διενήργησε τη νεκροψία νεκροτομή σήμερα το πρωί στη σορό του παιδιού. Η σορός του μεταφέρθηκε χθες απόγευμα στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης, ενώ το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν από το Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, ανέφερε ότι την στιγμή που είχε διασωληνωθεί προκειμένου να διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην Αλεξανδρούπολη για νοσηλεία στην ΜΕΘ Ενηλίκων, κατέρρευσε. Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών που “έπεσαν” πάνω της επί μια ώρα για να την επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ και μαλάξεις, δυστυχώς δεν έφεραν αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σήμερα το πρωί η νεκροψία της 9χρονης που “έφυγε” από επιθετικό στρεπτόκοκκο – Σοκαρισμένος όλος ο Έβρος

H σημερινή νεκροψία ανέφερε για τα αίτια του θανάτου της 9χρονης από την Ορεστιάδα ότι η ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, που τελικά επέφερε τον θάνατο επήλξε από επιθετικό στρεπτόκοκκο. όπως έγραψε το Evros-news.gr, το κοριτσάκι που εμφάνισε συμπτώματα ίωσης από την Παρασκευή το παρακολουθούσε ιδιώτης παιδίατρος στην Ορεστιάδα και είε λάβει αντιβίωση. Δεν έχει γίνει γνωστό αν του έγινε Strep test.

Σοκαρισμένος όλος ο Έβρος

Σοκαρισμένοι είναι όχι μόνο οι γονείς της 9χρονης, που έμενε με την οικογένεια της στην Ορεστιάδα και ήταν μαθήτρια Δημοτικού, αλλά και όλη η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί από την πόλη, το Διδυμότειχο και όλο το νομό Έβρου από το τραγικό περιστατικό. Ο πατέρας της, στρατιωτικός στο επάγγελμα και η μητέρα της διευθύντρια σε δημόσια υπηρεσία της Ορεστιάδας, όλη η οικογένεια συνολικά, είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στην πόλη και την περιοχή. Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει και να συνειδητοποιήσει ότι ένα κοριτσάκι 9 ετών έχασε την ζωή του τόσο ξαφνικά και με αυτό τον τρόπο από τον επιθετικό στρεπτόκοκκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου για τον θάνατο της 9χρονης απ’ την Ορεστιάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ Απ’ την Ορεστιάδα το 9χρονο κοριτσάκι που πέθανε από ανακοπή λόγω διεισδυτικού στρεπτόκοκκου