Διδυμότειχο: Για τα μάτια μιας γυναίκας ο άγριος καυγάς – Ο ένας σοβαρά στο νοσοκομείο, ο άλλος χειροπέδες

Διδυμότειχο: Για τα μάτια μιας γυναίκας ο άγριος καυγάς – Ο ένας σοβαρά στο νοσοκομείο, ο άλλος χειροπέδες

Για τα μάτια μιας γυναίκας έγινε ο άγριος καυγάς μεταξύ δύο ανδρών στο Διδυμότειχο το βράδυ της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου, που είχε ως αποτέλεσμα ο ένας να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο νοσοκομείο και ο άλλος να συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, δύο μουσουλμάνοι ηλικίας περίπου 30 ετών διεκδικούσαν την ίδια ομόθρησκη γυναίκα τους η οποία είναι από την Ορεστιάδα. Βρέθηκαν λοιπόν στο ίδιο σπίτι και κάποια στιγμή άρχισα να λογομαχούν έντονα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ο ένας να αρπάξει το αεροβόλο όπλο και να χτυπήσει τον άλλον με το κοντάκι στο κεφάλι τραυματίζοντας τον σοβαρά. Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν την σοβαρότητα της κατάστασής, τον διασωλήνωσαν και συνοδεία γιατρού διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αφού το χτύπημα με το κοντάκι του όπλου στο κεφάλι του δημιούργησε προφανώς κάποιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία Διδυμοτείχου και άρχισε την αναζήτηση του δράστη ο οποίος είναι εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου και συνελήφθη. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας για τα περαιτέρω και φυσικά οι κατηγορίες που θα τον βαρύνουν θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της υγείας του νοσηλευόμενου στο νοσοκομείο της  Αλεξανδρούπολης.