Επιχείρηση του Έβρου μεταξύ των κορυφαίων Ελληνικών που συμμετείχαν στο ταξίδι Μητσοτάκη στην Ινδία

Επιχείρηση του Έβρου μεταξύ των κορυφαίων Ελληνικών που συμμετείχαν στο ταξίδι Μητσοτάκη στην Ινδία

Μια επιχείρηση του νομού Έβρου και συγκεκριμένα η Πρίσμα Ηλεκτρονικά, συμμετείχε στην επιχειρηματική αποστολή που πραγματοποιήθηκε στην Ινδία κατά την διάρκεια του ταξιδιού του Πρωθυππουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ασιατική χώρα.

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά εκπροσωπήθηκε στην αποστολή από την Δήμητρα γιορδαμλή, η οποία πραγματοποίησε στο Νέο Δελχί, στη Βομβάη και στην Μπαγκαλόρ επιχειρηματικές συναντήσεις, στο πλαίσιο των συνολικών συναντήσεων μεταξύ ελληνικών και ινδικών εταιριών.
Συμμετίχε επίσης  στο ελληνο-ινδικό επιχειρηματικό φόρουμ με τίτλο «Exploring Economic Collaboration Between Greece and India: Future Prospects» έχοντας τον τιμητικό και καθοριστικό ρόλο να προωθήσει τις ελληνικές τεχνολογίες αιχμής και λύσεις στο πεδίο IoT, AI, και ανάλυσης στοιχείων για τη αεροδιαστημική βιομηχανία, την ναυτιλία και οργανισμούς όπου η μείωση του περιβαλλοντολογικού αποτυπώματος είναι σε υψηλή προτεραιότητα.
Ως γνωστόν, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Ινδίας, o Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και κυβερνητική αντιπροσωπεία, πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Ινδία στο διάστημα 20-23 Φεβρουάριου 2024.
Στο πλαίσιο αυτό, επιχειρηματική αποστολή ιδιωτικών εταιρειών συνόδευσαν τον Πρωθυπουργό με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών σε διάφορους τομείς της οικονομίας, της βιομηχανίας και του εμπορίου μεταξύ των οποίων και της ενέργειας, της τεχνολογίας, της βιοτεχνολογίας, της αεροδιαστημικής βιομηχανίας, του ναυτιλιακού και βιομηχανικού εξοπλισμού.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας: “Ευχαριστούμε θερμά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υφυπουργό Εξωτερικών Κωνσταντίνο Φραγκογιάννη και την Μάιρα Μυρογιάννη, Γενική Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και όλη την ομάδα του Enterprise Greece για την υποστήριξη της προσπάθειάς μας και την οργάνωση συναντήσεων με ινδικές εταιρίες”.