Πέτρος Πολυχρονίδης: Χαλαρώνει οκογενειακώς στο χωριό του Νέα Βύσσα Έβρου

Πέτρος Πολυχρονίδης: Χαλαρώνει οκογενειακώς στο χωριό του Νέα Βύσσα Έβρου

Στο αγαπημένο του χωριό, τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιαστής του “Τροχού της Τύχης” Πέτρος Πολυχρονίδης, περνώντας οικογενειακώς μέρες των διακοπών του.

Με τον γείτονα του Τάσο Ζαρίφη, τον οποίο κάθε φορά που συανντιούνται του αρέσει να τον πειράζει για το.. μουστάκι του

Όπως είναι φυσικό, έχει γίνει το επίκεντρο των συγχωριανών του, με αστεία και πειράγματα, μια και είναι πολύ απλό παιδί και όλοι τον αγαπούν. Η μεγάλη επιτυχία που έκανε φέτος με το γνωστό τηλεπαιχνίδι “Τροχός της Τήυχης” στο STAR, δεν ήταν δυνατόν να αλλοιώσει τον χαρακτήρα του. Παρα,ένει προσγειωμένος, απλός και καταδεκτικός και κυρίως, αγαπάει πολύ τον τόπο απ΄όπου κατάγεται και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Ο Πέτρος βρίσκεται στη Νέα Βύσσα με την σύζυγο και τα δυο παιδιά του, τα οποία μάλιστα φροντίζει να φέρνει συχνά τα καλοκαίρια στο χωριό, γιατί όπως έχει κατ επανάληψη δηλώσει, θέλει να μαθαίνουν τις ρίζες και τον τόπο τους. Συμμετείχε με την ψυχή και την καρδικά του στις εκδηλώσεις ΒΥΣΣΕΙΑ 2017 που διοργανώθηκαν τις προηγούμενες μέρες και μάλιστα βράβευσε τα μικρά παιδιά που πήραν μέρος σε αγώνες ποδηλασίας.

Σήμερα στις εκδηλώσεις ΑΡΔΑΣ 2017

Απόψε ο Πολυχρονίδης θα βρίσκεται στις Καστανιές, στην έναρξη των εκδηλώσεων ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΑΡΔΑΣ 2017, όπου θα είναι ο γκεστ σταρ παρουσιαστής της διοργάνωσης και αναμένεται με το πηγαίοι χιούμορ και τον γνωστό τρόπο παρουσίασης του να ξεσηκώσει τον κόσμο. Θα παραμείνει στον Έβρο μέχρι τα τέλη του μήνα και θα επισκεφθεί τις επόμενες μέρες για κανένα… μπανάκι την Αλεξανδρούπολη με τις υπέροχες παραλίες της.