Διδυμότειχο-Σούπερ Μάρκετ ΔΑΣΚΑΛΟΣ: Και φθηνές τιμές και στήριξη των τοπικών προϊόντων

Διδυμότειχο-Σούπερ Μάρκετ ΔΑΣΚΑΛΟΣ: Και φθηνές τιμές και στήριξη των τοπικών προϊόντων

Ότι το Σούπερ Μάρκετ “ΔΑΣΚΑΛΟΣ” στο Διδυμότειχο είναι ταυτισμένο με τις φθηνές τιμές, τις σημαντικές προσφορές, την φιλική, οικογενειακή θα έλεγα ατμόσφαιρα και εξυπηρέτηση, είναι γνωστό σε όλους. Εκείνο όμως που προσωπικά με εξέπληξε, είναι η έμπρακτη στήριξη του στα τοπικά προίόντα της περιοχής και του Έβρου γενικότερα. Αυτό που λέει δηλαδή το σλόγκαν του “ΕΔΩ επενδύσεις στον τόπο σου” το κάνει πράξη. 

Μπαίνοντας κανείς να ψωνίσει, βλέπει μπροστά του τα λαχταριστά καρπούζια, με τις ταμπέλες προέλευσης τους να γράφουν Ελληνοχώρι και Αμόριο. Απέναντι από τα ταμεία υπάρχει το stand με τα παραδοσιακά προϊίντα από τον Συνεταιρισμό Γυναικών Τριγώνοιυ ΓΑΙΑ. Τον τραχανά, το κουσκούσι, τα ιφκάδια, τις μαρμελάδες και όλα τα άλλα που παράγουν οι γυναίκες μέλη του.

Προχωρώντας περισσότερο, θα βρει στα ψυγεία όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα της κορυφαίας εταιρείας ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, γάλατα, τυρικά, κασέρια, αριάνι, σοκολατούχα, τα πάντα που παράγει. Αλλά και τον εξαίρετο καβουρμά Δελιντζή, τη φέτα Τραμπίδη από την Κυανή Διδυμοτείχου, τα εβρίτικα αναψυκτικά της Crren Cola (πρώην ΕΠΑΠ Ορεστιάδας) και ΕΣΠΕΡΙΑ Μιχαηλίδη, τα αλεύρια Παπαδόπουλου (από Πολιά Διδυμοτείχου), Κλαρνέτα (Πρωτοκκλήσι) και Δρασιούδη (Ευγενικό).

Πάνω απ’ όλα όμως αντικρύζει τους χαμογελαστούς ιδιοκτήτες του, την Χρυσή και τον Βασίλη, τους ευγενικούς, χαμογελαστούς και εξυπηρετικούς υπαλλήλους του. Γι’ αυτό άλλωστε και το σούπερ μάρκετ ΔΑΣΚΑΛΟΣ έχει χρόνια τώρα φανατικούς πελάτες, που καθημερινά αυξάνονται.