Θα κοστίσει ακριβότερα φέτος το κρασί για την Γιορτή Κρασιού

Θα κοστίσει ακριβότερα φέτος το κρασί για την Γιορτή Κρασιού

Ακριβότερο από πέρυσι κατά κάποια λεπτά το λίτρο, θα αγοράσει το κρασί που πρόκειται να διεταθεί στην Γιορτή Κρασιού η ΤΙΕΔΑ, με βάση την απόφαση που έλαβε στις 6 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, ο ένας και μοναδικός προμηθευτής που εμφανίστηκε στπον διαγωνισμό, αφού όπως  δήλωσε ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης δεν έδειξαν ενδιαφέρον άλλοι και μάλιστα ούτε ένας οινοπαραγωγός απ’ τον Έβρο, θα πουλήσει το ένα λίτρο λευκού κρασιού προς 1,80 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ, ενώ πέρυσι είχε κοστίσε3ι 1,75 ευρώ.
Πρόκειται λοιπόν για επιχείρηση Ν.Ναυροινιάδης Α.Ε με έδρα τα Σεναστιανά Σκύδρας του νομού Πέλλας (πιο μακριά δεν μπορούσαν να πάνε) και οι  τιμή  λίτρου λευκού οίνου  : 1,45 χωρίς το Φ.ΠΑ.24 % ( ήτοι 1,80 ευρώ ), ενώ  Ερυθρού ημίγλυκου  : 1,65 χωρίς το Φ.ΠΑ.24 % (ήτοι 2,05 ευρώ ).
Η συγκεκριμένη εταιρεία που επιλέχθηκε, είχε λάβει μέρος και στον περσινό διαγωνισμό, αλλά είχε αποριφθεί για τυπικούς λόγους. Τον διαγωνισμό πέρυσι τον είχε κερδίσει η εταιρεία Αγρόκτημα ΜΕΛΜΑΡ από την Σαμοθράκη που για το λευκό κρασί είχε προσφέρει  τιμή  1,50 ευρώ το λίτρο πλέον ΦΠΑ 17% (λόγω Σαμοθράκης), ενώ ηικα το ερυθρό δεν υπεβαλλε προσφορά και δόθηκε με απ’ ευθείας ανάθεση  στον Ιορδάνη Κωνσταντακέλλη –Αλεξανδρούπολη με τιμή ανά λίτρο : 2.26 ευρώ περιλαμβανομένου του φόρου . Πέρυσι δύο Εβρίτικες εταιρείες και φέτος καμία.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΚΡΑΣΙ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ

N ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ