Δωρεάν υπηρεσίες προσφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου, σε όσους επιχειρούν στα σύνορα

Δωρεάν υπηρεσίες προσφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου, σε όσους επιχειρούν στα σύνορα

Τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου συμπαρίστανται και διαθέτουν αφιλοκερδώς τις ιατρικές τους υπηρεσίες, οποτεδήποτε χρειαστεί, σε όλους όσους επιχειρούν στην ελληνοτουρκική συνοριογραμμή.

Αυτό τονίστηκε κατά την χθεσινή επίσκεψη των διοικούντων του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου στη ελληνοτουρκική συνοριογραμμή στις Καστανιές, όπου συνόδευσαν τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Θανάση Εξαδάκτυλο που βρέθηκε στην περιοχή μας, λόγω των κρίσιμων εξελίξεων.


Ο κ.Εξαδάκτυλος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου Ανδρέας Παπανδρούδης και τα μέλη του Δ.Σ, ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί από υγειονομικής πλευράς κυρίως, από τον Περιφερειακό Αστυνομική Διευθυντή ΑΜ-Θ Πασχάλη Συριτούδη που συντονίζει όλες αυτές τρις ημέρες τις προσπάθειες και του δήλωσαν την αμέριστη στήριξή τους στον αγώνα που δίνουν οι ελληνικές στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις, να κρατήσουν τα σύνορά μας απροσπέλαστα από κάθε παράνομη είσοδο και κάθε εισβολέα. Παράλληλα ανακοίνωσαν την παροχή δωρεάν ιατρικών υπηρεσιών σε όσους αγωνίζονται να κρατήσουν απαραβίαστα τα σύνορα μας.