ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ-Σαμοθράκη: Βρέθηκε σώος από την ΕΜΑΚ ο Έλληνας που αγνοούνταν από χθες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ-Σαμοθράκη: Βρέθηκε σώος από την ΕΜΑΚ ο Έλληνας που αγνοούνταν από χθες

 
Βρέθηκε πριν λίγη ώρα στην Σαμοθράκη, ο 40χρονος Έλληνας που αγνοούνταν από χθες στις 10 το πρωί γιατί έχασε τον προσανατολισμό του στην περιοχή της “Γριάς Βάθρας”, όπως σας ενημέρωσε από χθες βράδυ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το evros-news.gr.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για τον Νικόλαο Κόνιαρη, ο οποίος βρίσκεται για τουρισμό στο νησί και έμεινε αγνοούμενος για μια ημέρα σε δύσβατη περιοχή. Αν και οι πυροσβέστες συνομιλούσαν μαζί του μέσω κινητού το οποίο είχε και κατάφερε να “πιάσει σήμα” και να τους ενημερώσει, μέχρι που νύχτωσε δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.
Με το πρώτο φως της ημέρας ξανάρχισαν οι έρευνες, “επιστρατεύθηκαν” και ενάερια μέσα για τον εντοπισμό του και τελικά τον βρήκαν σε ένα φαράγγι. Οι άνδρες της ΕΜΑΚ, έμπειροι σε παρόμοιες καταστάσεις, κατάφεραν να τον πλησιάσουν και να τον βγάλουν από εκεί. Μεταφέρεται αυτή την ώρα σώος, αλλά με φανερή την ταλαιπωρία της μιας ημέρας που έμεινε στο σημείο.
Για μια ακόμη φορά, το Πυροσβεστικό κλιμάκιο της Σαμοθράκης, που οι άνδρες του είναι συνηθισμένοι σε παρόμοιες καταστάσεις, έδωσε λύση και έσωσε έναν συνάνθρωπο μας ο οποίος κινδύνεψε, κάτι για το οποίο τους αξίζουν σίγουρα συγχαρητήρια.