Καταστηματάρχης στόλισε το μαγαζί για του Αγίου Βαλεντίνου και… βρήκε τον μπελά του

Καταστηματάρχης στόλισε το μαγαζί για του Αγίου Βαλεντίνου και… βρήκε τον μπελά του

Τον μπελά του βρήκε ένας καταστηματάρχης στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος έχει  κατάστημα πώλησης εσωρούχων στην οδό Βενιζέλου και αποφάσισε εν όψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου να στολίσει την βιτρίνα του με κάπως πρωτότυπο τρόπο, προκειμένου να προσελκύσει πελατεία.

Επέλεξε λοιπόν ένα θέμα που το ονόμαστε «Red Light Area» με τολμηρά γυνακεία εσώρουχα που υπάρχουν σεχδόν σε όλες τις βιτρίνες αντίστοιχων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Απλά λόγω του Αγίου Βαλεντίνου, συμπλήρωσε το όλο σκηνικό και με ένα σεξουαλικό βοήθημα, ομοίωμα του ανδρικού μορίου.

Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη επιλογή και το όλο consept, ενόχλησε την αισθητική και τις απόψεις μας διερχόμενης κυρίας, η ποία αντέδρασε και μπήκε να διαμαρτυρηθεί στο κατάστημα. Απαίτησε να απομακρυνθεί το ομοίωμα και τόνισε πως αν δεν γίνει αυτό θα κάνει καταγγελία στην αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος θεώρησε πως ήταν απλά μια στιγμιαία αντίδραση της κυρίας και δεν έδωσε μεγαλύτερη σημασία. Πρώτη φορά άλλωστε του συνέβη κάτι τέτοιο και κανένας άλλος δεν αντέδρασε για την βιτρίνα. Μόνο που έπεσε έξω, αφού η συγκεκριμένη κυρία προφανώς ξαναπέρασε από το κατάστημα και βλέποντας ότι δεν…. συμμορφώθηκαν προς τις υποδείξεις της, έκανε καταγγελία στην αστυνομία.

Δυο ημέρες αργότερα λοιπόν, αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να απομακρύνει το ομοίωμα από τη βιτρίνα,  γιατί συνιστά «προσβολή της δημοσίας αιδούς» και αν δεν το κάνει θα έχει κυρώσεις. Φυσικά ο επαγγελματίας αναγκάστηκε να συμμορφωθεί, αφού δεν του φτάνουν τα τόσα προβλήματα με τους φόρους, τις εισφορές, την έλλειψη πελατών, δεν είχε όρεξη να μπλέκει με αστυνομίες και δικαστήρια.

Προφανώς η συγκεκριμένη κυρία περνώντας από την Βενιζέλου ή και τους άλλους δρόμους της Αλεξανδρούπολης, δεν βλέπει τα δεκάδες περιοδικά σεξουαλικού περιεχομένου που είναι κρεμασμένα και δείχνουν πολύ χειρότερα πράγματα, αλλά ενοχλήθηκε από την “έμπνευση” των ανθρώπων του καταστήματος γυνακαίων εσωρούχων. Που το… φυσάνε και δεν κρυώνει με αυτό που πήγαν να πάθουν στα καλά καθούμενα.