ΝΤΟΥ Τούρκων σε ξενοδοχείο Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη!!!

ΝΤΟΥ Τούρκων σε ξενοδοχείο Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη!!!

Ντου σε ξενοδοχείο που διαμένουν Έλληνες φίλαθλοι οι οποίοι βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαξέ για το final4 του μπάσκετ, έκαναν περίπου 100 φίλοι της τουρκικής ομάδας.

Οι Τούρκοι πήγαν στο ξενοδοχείο που έμεναν οι οπαδοί του του Ολυμπιακού, φώναξαν “Iστανμπούλ” και πέταξαν αντικείμενα. Κάτι που προκάλεσε ανησυχία και στην περιοχή μας, αφού υπάρχουν αρκετοί φίλαθλοι από τον Έβρο και την Θράκη που πήγαν εκεί για το ματς.

Σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα του τελικού, ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό, φαίνεται όμως πως οι Τούρκοι οπαδοί δεν έχουν διάθεση να ηρεμήσουν και να ρίξουν τους τόνους, καθώς συνεχίζουν να προκαλούν, δημιουργώντας νέο επεισόδιο.
Λίγο μετά τις 00:00 τα ξημερώματα, περίπου 100 Τούρκοι φώναζαν «Ινσταμπούλ», φτάνοντας στο δρόμο που είναι τα ξενοδοχεία όπου μένουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
Πέταξαν αντικείμενα και αμέσως βγήκαν στο δρόμο οι φίλοι των «ερυθρόλευκων», με αποτέλεσμα να προκληθούν κάποιες μικροσυμπλοκές για να απομακρυνθούν οι Τούρκοι γρήγορα.
Στον χώρο άλλωστε υπήρξε έντονη αστυνομική δύναμη (2 διμοιρίες) και έτσι αποφεύχθηκε κάποιος πιθανός τραυματισμός. Έτσι, αποκαταστάθηκε αμέσως η τάξη κι η ηρεμία.