“Καμιά ανάμιξη στην περίπτωση του πλοίου ΙΛΙΟΝ οι Φωτεινός και Γλήνιας”

“Καμιά ανάμιξη στην περίπτωση του πλοίου ΙΛΙΟΝ οι Φωτεινός και Γλήνιας”

Το evros-news.gr διόρθωσε άμεσα το αρχικό ρεπορτάζ για την υπόθεση του πλοίου ΙΛΙΟΝ, για το οποίο πληροφορίες μας έστειλε μέσω e-mail φίλος αναγνώστης από την Σαμοθράκη, ο οποίος φαίνεται ότι μας παραπληροφόρησε για κάποια πράγματα.

Επανορθώσαμε για αποκατάσταση της αλήθειας, μετά την ενημέρωση που μας έκανε ο κ.Στέλιος Κεχαγιόγλου, ουσιαστικά αντιδήμαρχος και στενός συνεργάτης του πρώην δημάρχου κ.Χανού, ξεκαθαρίζοντας ότι οι κύριοι Φωτεινός και Γλήνιας δεν είχαν αναμιξη στο συγκεκριμένο εγχείρημα, παρά μόνο έβαλαν κάποια χρήματα όπως και άλλοι επαγγελματίες του νησιού.

Ξεκάθαρα άλλωστε τονίσαμε ότι η απάτη ήταν εκ μέρους του πλοιοκτήτη του ΙΛΙΟΝ κ.Βεντούρη, ο οποίος πήρε τα χρήματα των Σαμοθρακιτών για να επισκευάσει το πλοίο και αυτός το έστειλε στην… Λιβύη. Πουθενά άλλωστε δεν αναφέραμε ότι οι κ.Φωτεινός και Γλήνιας και οποιοσδήποτε άλλος καταχράστηκε τα χρήματα. 

Η διευκρινιστική δήλωση του κ.Κεχαγιόγλου

Ο κ.Στέλιος Κεχαγιόγλου, εκτός από την προφορική ενημέρωση, για την οποία και τον ευχαριστούμε πολύ, μας έστειλε παράλληλα και την παρακάτω γραπτή διευκρινιστική δήλωση, την οποία και δημοσιεύουμε. “Ευχαριστώ το evros-news.gr και τον κ.Κώστα Πιτιακούδη, που αποκατέστησε την αλήθεια για την υπόθεση της περίπτωσης του πλοίου ΙΛΙΟΝ και διόρθωσε το αρχικό ρεπορτάζ, αναφέροντας, κατόπιν της ενημέρωσης που του έκανα ως άνθρωπος που κατ εξοχήν χειρίστηκε το θέμα, ότι οι κύριοι Φώτης Φωτεινός και Γιαννης Γλήνιας δεν είχαν καμιά ανάμιξη όσον αφορά τον χειρισμό της. Τον τιμά το γεγονός ότι αποκατέστησε άμεσα την τιμή και υπόληψη τους”. 
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ