ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Συγκλονισμένοι όλοι στο Σουφλί από τον χαμό του 27χρονου κτηνοτρόφου

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στο Σουφλί από τον χαμό του 27χρονου κτηνοτρόφου, τον οποίο ο πατέρας του βρήκε νεκρό χθες βράδυ στις 10.45 περίπου, στην μονάδα εκτροφής αγελάδων που διατηρούν έξω από την πόλη.

Όλοι στην μικρή κοινωνία της “πόλης του μεταξιού” γνώριζαν τον ίδιο και την οικογένεια του, που έχει άλλα δυο παιδιά, έναν ακόμα γιο και μια κόρη. Είχαν την κτηνοτροφική μονάδα με αγελάδες στην περιοχή Μυγδαλιές, προς την ορεινή πλευρά του Σουφλίου και εκεί σύμφωνα με πληροφορίες μας πήγε χθες το βράδυ ο άτυχος 27χρονος, προκειμένου να περιποιηθεί τα ζώα.

Μίλησε τηλεφωνικά με τον πατέρα του και ενημέρωσε ότι σύντομα θα τελείωνε και θα επέστρεφε σπίτι. Επειδή όμως αργούσε και από κάποια στιγμή και μετά δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, ο πατέρας του ανησύχησε και πήγε στην κτηνοτροφική μονάδα. Έπαθε σοκ αφού τον βρήκε ξαπλωμένο στον καναπέ του δωματίου που είχαν για ξεκούραση, διαπιστώνοντας ότι είναι νεκρός. Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, που έφτασαν άμεσα αλλά ήταν δυστυχώς αργά.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο αδικοχαμένος νεαρός ήταν υπέρβαρος.