ΦΟΒΕΡΟ video: Νύφη πήγε με βαμβακοσυλλεκτική μηχανή στην εκκλησία σήμερα στην Κομοτηνή

ΦΟΒΕΡΟ video: Νύφη πήγε με βαμβακοσυλλεκτική μηχανή στην εκκλησία σήμερα στην Κομοτηνή

Έκπληκτοι έμειναν καλεσμένοι σε γάμο αλλά και περαστικοί σήμερα το πρωί στην Κομοτηνή, αφού η νύφη δεν έφτασε με τον συνηθισμένο τρόπο, αλλά πάνω σε μια βαμβακοσσυλεκτική μηχανή του πατέρα της, αν και είναι Πρόεδρος εταιρείας ράδιο ταξί στην πόλη.

Συμβαίνει τώρα….. σήμερα γάμος γίνεται στο κέντρο της Κομοτηνής και η νύφη ερχεται στην εκκλησία με ενα απλό καθημερινό μέσο!!!! Αντε με την ώρα την καλή Maria Tsiotra μου!!! Και εσείς Πρόεδρε του Eurotaxi Komotinis Aris Tsiotras και Soula Teletzidou να τους βλέπετε πάντα ευτυχισμένους και αγαπημένους!!!!

Gepostet von Elli Tsompanidou am Sonntag, 3. September 2017

Όλοι περίμεναν τη νύφη σίγουρα με ταξί, αφού ο  Πρόεδρος του ράδιο ταξί Eurotaxi Κομοτηνής Αριστείδης Τσιότρας είναι πατέρας της. Η κόρη του Μαρία έφτασε όμως με βαμβακομηχανή στον καλό της Κωντσταντίνο Ευθυμιάδη. Εκεί που όλοι περίμεναν όλος ο στόλος του EUROTAXI να φέρει την νύφη στην εκκλησία αυτή επέλεξε να κάνει την διαφορά και να μεταβεί στην εκκλησία με την βαμβακοσυλεκτική μηχανή που επίσης έχει ο πατέρας της.

΄Ετσι προκλήηκε ένα μικρό αλλά ευχάριστο κομφούζιο προκλήθηκε λοιπόν σήμερα Κυριακή στις 12.30 το μεσημέρι στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στο κεντρικό πάρκο της Κομοτηνής. Το μεγάλο γεωργικό μηχάνημα είχε την τιμητική του γυαλισμένο και πεντακάθαρο μετέφερε με καμάρι την αποστράπτουσα και χαμογελαστή νύφη, με οδηγό τον μεγάλο αδελφό της νύφης ανταλάσσοντας βλέμματα αγάπης και χαράς μεταξύ τους.

Παρά την κυκλοφοριακή συμφόρηση τόσο οι διερχόμενοι πεζοί αλλά και τα οχήματα που “κόλλησαν” λόγο του μηχανήματος όσο και οι καλεσμένοι των οικογενειών χειροκρότησαν ένθερμα την νύφη λίγο πριν την έναρξη του μυστηρίου που θα σήμαινε και την έναρξη της κοινής πορείας των δύο νέων ανθρώπων.

Πηγή: diavlos924.gr