Γλίτωσε από λυντσάρισμα ο Ζουράρις, αφού δέχθηκε επίθεση όταν εμφανίστηκε στο συλλαλητήριο (video)

Γλίτωσε από λυντσάρισμα ο Ζουράρις, αφού δέχθηκε επίθεση όταν εμφανίστηκε στο συλλαλητήριο (video)

Γλίτωσε την τελευταία στιγμή το λυντσάρισμα, χάρη στην παρουσία πολλών αστυνομικών οι οποίοι τον συνόδευσαν ως προσωπική φρουρά και τον προστάτευσαν, ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράιρς, που δέχθηκε επίθεση όταν εμφανίστηκε στο σημερινό συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Όπως μεταδίδει το AtlasTV Κεντρικής Μακεδονίας που είχε σημαντική δημοσιογραφική επιτυχία με το αποκλειστικό βίντεο της επίθεσης που δέχθηκε ο Ζουράρις, ο Θεσσαλονικός πολιτικός που έχει πολλές φορές προκαλέσει με τις απαράδεκτες δηλώσεις του, έφυγε κυνηγημένος από το συλλαλητήριο, όταν οργισμένη ομάδα διαδηλωτών τον αποδοκίμασε και επιχείρησε να τον λιντσάρει.

Περίπου 150 μέτρα χρειάστηκε να τρέξει ο κ. Ζουράρις για να γλυτώσει το λιντσάρισμα. Την τελευταία στιγμή, άνδρες της πολυπρόσωπης προσωπικής του φρουράς τον έβαλαν σε όχημα της αστυνομίας και έτσι φυγαδεύτηκε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή!

Κυνηγημένος έφυγε από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ο Κώστας Ζουράρις. Οργισμένη ομάδα διαδηλωτών τον αποδοκίμασε και επιχείρησε να τον λιντσάρει.. Περίπου 150 μέτρα χρειάστηκε να τρέξει ο κ.Ζουράρις για να γλυτώσει το λιντσάρισμα.Την τελευταία στιγμή, άνδρες της προσωπικής του φρουράς τον έβαλαν σε όχημα της αστυνομίας και έτσι φυγαδεύτηκε, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Περισσότερα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του AtlasTV, στις 21.00

Gepostet von ATLAS TV am Sonntag, 21. Januar 2018

Οι συγκεντρωμένοι τον εξύβρισαν και χτύπησαν τον τέως υφυπουργό Παιδείας, ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τον κυνήγησαν μέχρι το δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Να θυμίσουμε πως Κώστας Ζουράρις υπέβαλε την παραίτησή του την περασμένη Κυριακή, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από τη δημόσια διατύπωση σχολίων κατά του Άρη και οπαδών του Ολυμπιακού.

Πηγή: newsbeast.gr