Στο Σουφλί βρισκόταν η Μαρέβα Μητσοτάκη την ώρα που άγνωστοι έκαναν επίθεση στην επιχείρηση της

Στο Σουφλί βρισκόταν η Μαρέβα Μητσοτάκη την ώρα που άγνωστοι έκαναν επίθεση στην επιχείρηση της

Στο Σουφλί βρισκόταν από την Κυριακή η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η σύζυγος του Προέδρου της Ν.Δ, όταν στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας εκδηλώθηκε τρομοκρατική επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της επιχείρησής της Zeus + Dione στην Αθήνα.

Όπως είναι φυσικό, η κ.Μητσοτάκη ανησύχησε έντονα από όσα συνέβησαν, κάτι που διαπίστωσε και ο δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός, με τον οποίο συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο γραείο του. Όμως είπε ο ίδιος μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και τον Σταύρο Αποστολίδη, την ώρα της συνάντησης μαζί της στο γραφείο του στο Δημαρχείο Σουφλίου στο κινητό της δεχόταν εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης.

Ο κ. Πουλιλιός επεσήμανε ότι η κ. Μητσοτάκη μέσω εταιρείας υφασμάτων και του οίκου μόδας παγκόσμ ιας εμβέλειας που ανήκει σε συγγενικά της πρόσωπα, αναπτύσσει εδώ και καιρό επιχειρηματική πρωτοβουλία στο Σουφλί απ’ όπου και προμηθεύεται υφάσματα από μετάξι, τα οποία χρησιμοποιεί στα ρούχα που δημιουργεί και εμπορεύεται η Zeus + Dione σε όλο τον κόσμο. Κάνοντας με αυτό τον τρόπο γνωστή σε όλο τον κόσμο την “πόλη του μεταξιού”.

Παράλληλα, είναι γνωστό ότι έχει νοικιάσει έναν χώρο 195 τετραγωνικών μέτρων στο συγκρότημα «Τζίβρε», που ανήκει στον Δήμο Σουφλίου και όχι ολόκληρο το κτίριο όπως προσπαθώς συνέχεια ορισμένοι να δημιουργήσουν την λανθασμένη εντύπωση με διάφορα δημοσιεύματα. Εκεί όπως τόνισε ο κ.Πουλιλιός:«Σε λίγο καιρό θα εκπλαγείτε ευχάριστα και θα καταλάβετε για ποιόν λόγο γίνονται όλα αυτά και ποιά είναι τα σχέδια της κ.Μαρέβας Μητσοτάκη για την συνεργασία αυτή. Το σίγουρο είναι ότι ήδη αναδεικνύεται αλλά και θα διαφημιστεί ακόμα περισσότερο το Σουφλί μέσα από όλη αυτή την διαδικασία», κατέληξε ο Δήμαρχος Σουφλίου.

Να θυμίσουμε ότι η επίθεση σημειώθηκε στις 3 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Οι άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο της επιχείρησης που βρίσκεται στο Μοναστηράκι, εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό και τoν πυροδότησαν.  Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης.