Αλεξανδρούπολη: Αγανακτισμένοι κάτοικοι καταγγέλουν την απαράδεκτη κατάσταση με τα σκουπίδια

Αλεξανδρούπολη: Αγανακτισμένοι κάτοικοι καταγγέλουν την απαράδεκτη κατάσταση με τα σκουπίδια

Την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια σε πολλά σημεία της Αλεξανδρούπολης, καταγγέλουν οι κάτοικοι, οι οποίοι επισημαίνουν ότι υπάρχει αδιαφορία των αρμοδίων για λύση του προβλήματος, αν και έχουν απευθυνθεί πολλές φορές σε αυτούς.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε και μας έστειλε δημότης της Αλεξανδρούπολης, είναι ΧΘΕΣΙΝΕΣ από την οδό Μουδανιών και δεν χρειάζεται εμείς να γράψουμε τίποτα, αφού όπως λέει η γνωστή κινέζικη παροιμία… μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Όπως μάλιστα μας έγραψε ο αγανακτισμένος πολίτης, προσπάθησε αρκετές πολλές φορές και με συνεχή τηλεφωνήματα να ενημερώσει τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Χρήστο Ζιώγα, αλλά δεν τα κατάφερε. Γιατί πολύ απλά δεν σήκωνε το τηλέφωνο.

Επισημαίνει ότι η κατάσταση αυτή και η συγκεκριμένη ¨εικόνα”, είναι συχνή. “Ψάχνουμε τον Αντιδήμαρχο και δεν τον βρίσκουμε. Αναζητούμε κάποιον άλλο υπεύθυνο και πάλι δεν βρίσκουμε λύση. Ακόμα και όταν τους ενημερώνουμε, πάλι είτε δεν έρχονται είτε καθυστερούν αρκετά. Η κατάσταση δεν πάει άλλο με τα σκουπίδια”, μας τόνισε χαρακτηριστικά ο αγανακτισμένος κάτοικος της Αλεξανδρούπολης.