“Μάχιμοι” στην άσκηση “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018” και οι Μητροπολίτες Αλεξανδρουπόλεως, Μαρώνειας-Κομοτηνής (φωτό)

“Μάχιμοι” στην άσκηση “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018” και οι Μητροπολίτες Αλεξανδρουπόλεως, Μαρώνειας-Κομοτηνής (φωτό)

Την τελική φάση της φετινής κορυφαίας στρατιωτικής άσκησης “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018” που διεξήχθη χθες στον Έβρο, παρακολούθησαν μεταξύ άλλων και οι Μητροπολίτες Αλεξανδρουπόλεως Τραίανουπόλεως και Σαμοθράκης Άνθιμος και Μαρώνειας και Κομοτηνής Παντελεήμων.

Οι Σεβασμιότατοι μάλιστα φόρεσαν και στρατιωτικά καπέλα της άσκησης και φωτογραφήθηκαν ως “μάχιμοι” με αυτά, ενώ αρκετοί απ’ τους παρεβρισκόμενους θέλησαν να βγάλουν μια σέλφι μαζί τους.

Το τελικό στάδιο της άσκησης στον Έβρο παρακολούθησαν επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας και η Υφυπουργός Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, συνοδευόμενοι από τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων, ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ και ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, καθώς και τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά.

Επίσης παρέστησαν οι βουλευτές της περιοχής Δημήτρης Ρίζος, Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ελένη Δημούδη, δήμαρχοι και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών αρχών, καθώς και Ακόλουθοι Άμυνας πολλών χωρών.