Πέρασε το καλοκαίρι, δεν ξανάρχισαν τα δυο δρομολόγια του τρένου. Συνεχίζονται με ιδιωτικά λεωφορεία

Πέρασε το καλοκαίρι, δεν ξανάρχισαν τα δυο δρομολόγια του τρένου. Συνεχίζονται με ιδιωτικά λεωφορεία

Τελειώνει αύριο και ο Οκτώβριος, αλλά δεν έχουν δυστυχώς ξαναρχίσει ακόμα τα δύο δρομολόγια των τρένων που είχαν σταματήσει το καλοκαίρι, επειδή οι άνθρωποι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχαν επικαλεστεί μειωμένη επιβατική κίνηση για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στο νομό Έβρου.

Συνεχίζουν λοιπόν να γίνονται από ιδιωτικά λεωφορεία, τα οποία όμως δεν περνούν από όλα τα χωριά, κυρίως του βορείου Έβρου που διαθέτουν σιδηροδρομικούς σταθμούς και κανονικά θα έπρεπε κάτι τέτοιο να συμβαίνει. Οπότε, το μοναδικό δρομολόγιο με τρένο στο νομό είναι το μεσημεριανό, όπως βλέπετε και στο βίντεο αυτό.

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΑΣ Βγαίνει και ο Οκτώβρης και τα δύο δρομολόγια των τραίνων πού είχαν σταματήσει να γίνονται λόγω της μειωμένης κίνησης δήθεν το καλοκαίρι στον Ν. Έβρου ακόμη να αρχίσουν και γίνονται από ιδιωτικά λεωφορεία αλλά δυστυχώς δεν περνάνε από όλους τους σταθμούς ιδίως των μικρών χωριώνΤΟ μοναδικό δρομολόγιο με τραίνο είναι το μεσημεριανό αυτό πού βλέπετε και στο βιντεάκι Η ομάδα μας μόνο αναφέρεται στο πρόβλημα αυτό και κανένας άλλος !!Πού είναι οι τοπικοί μας άρχοντες οι βουλευτές, Περιφέρεια, Δήμαρχοι του Νομού μας;Πού είναι τα τοπικα δημοσιογραφικά σάιτ; Γιατί δεν αναφέρονται στο πρόβλημα αυτό !!!!

Gepostet von Σακης Τσομπανιδης am Dienstag, 30. Oktober 2018

Οι κάτοικοι των μικρών χωριών που ταλαιπωρούνται, μεγάλης ηλικίας στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δικαιολογημένα παραπονιούνται, όπως επίσης έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται για το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά και το γεγονός ότι βουλευτές, Αντιπεριφέρεια, δήμαρχοι και άλλοι τοπικοί άρχοντες του νομού δεν ασχολούνται. Να το αναδείξουν και να απαιτήσουν με παρέμβαση τους, την επιστροφή των δρομολογίων των τρένων από Αλεξανδρούπολη σε Ορμένιο και αντίστροφα.

Σωστά το επισημαίνει και η σελίδα “ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΑΣ” και ακόμα πολύ πιο σωστά αναρρωτιέται πέρα απ’ τα προηγούμενα και για το: “Πού είναι τα τοπικά δημοσιογραφικά σάιτ; Γιατί δεν αναφέρονται στο πρόβλημα αυτό”. Καλά κάνει και τα… χώνει στα τοπικά ΜΜΕ και πρώτα απ’ όλα σε μας, το Evros-news.gr, που πραγματικά έχουμε τις ευθύνες οι οποίες μας αναλογούν, γιατί όντως… ξεχάσαμε να το αναδείξουμε.