Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 10η Γιορτή Μανιταριού στην Δαδιά (video+φωτό)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 10η Γιορτή Μανιταριού στην Δαδιά (video+φωτό)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση του κόσμου πραγματοποιείται χθες και σήμερα στην Δαδιά η 10η Γιορτή Μανιταριού. Στο ιδανικό περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου του χωριού και με πολύ καλό καιρό που βοήθησε σε όλες τις εκδηλώσεις.

Gepostet von Dimos Babakas am Samstag, 3. November 2018

Μανιταροκυνήγι και φυσικά μανιταρογεύσεις, συνοδευόμενα από διασκέδαση, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες και ενημερώσεις από τα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν, παράλληλα με τις υπόλοιπες δράσεις. Όπως το σεμινάριο για την αποθήκευση και διατήρηση των μανιταριών από τον κ.Φώτη Παρασκευαΐδη, αλλά και μια εκπληκτική επίδειξη αναζήτησης τρούφας από τον Παύλο Αηδονόπουλο.

Gepostet von Dimos Babakas am Samstag, 3. November 2018

Όλα αυτά χθες Σάββατο, μαζί με μια εξαιρετική και ουσιώδη ομιλία από τον Νίκο Ιακωβίδη για την μανιταροφιλία και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής από τα άγρια μανιτάρια. Σήμερα Κυριακή εκδήλωση για την αναγνώριση και ταυτοποίηση των μανιταριών από τον Άγγελο Παπαδημητρίου.

Όλα αυτά συνδυασμένα με μαγείρεμα μανιταριών, έκθεση προϊόντων, αλλά και πολύ διασκέδαση, αποζημίωσαν με τον ιδανικότερο τρόπο όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη περιοχή και συμμετείχαν στην Γιορτή Μανιταριού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*