Στον “αέρα” η εντυπωσιακή ιστοσελίδα του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη (dimosgiaolous.com)

Στον “αέρα” η εντυπωσιακή ιστοσελίδα του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη (dimosgiaolous.com)

Στον “αέρα” βρίσκεται από χθες το βράδυ η επίσημη ιστοσελίδα του υποψήφιου δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη (dimosgiaolous.com), όπως και οι σελίδες του στο facebook, instagram και το κανάλι του στο youtube.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή πραγματικά ιστοσελίδα, που δείχνει ότι έχει προηγηθεί πάρα πολύ και πετυχημένη όπως φαίνεται απ’ το αποτέλεσμα δουλειά από το επιτελείο του για μεγάλο χρονικό διάστημα, με σκοπό και στόχο να αξιοποιηθεί πλήρως και στον υπέρτατο βαθμό το διαδίκτυο, τα social media και η τεχνολογία. Με διαδραστική λειτουργία, βίντεο, αλλά και τα βιογραφικά των πρώτων 14 υποψηφίων συμβούλων του, 7 ανδρών και 7 γυναικών, με μέσο όρι ηλικίας τα 39,5 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

Με το ξεκίνημα του dimosgiaolous.com, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου και υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με την παράταξη “Δήμος για Όλους πρώτα εσύ”, έχει δίπλα στην φωτογραφία του και ένα μήνυμα που αναφέρει: “Στο Λεωφορείο της Αυτοδιοίκησης, οι Παλιοί πρέπει να προσφέρουν την θέση τους στους Νέους”.

Οι 10 προτεραιότητες μετά τις εκλογές

Ακόμα, υπάρχουν με λακωνικές φράσεις: “Οι 10 προτεραιότητες μας μετά τις εκλογές” που είναι:

Κοντά στον Δημότη

Η εξυπηρέτηση του δηµότη περνάει σε πρώτο πλάνο. Ο πολίτης πρέπει να εξυπηρετηθεί άµεσα, µε χαµόγελο και προθυµία. Ο Δήμος θα προσφέρει στους εργαζόμενους τακτική επιμόρφωση και κατάρτιση για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του….

Καθαριότητα – Πράσινο

Σε ένα καθαρό Σπίτι, σε μια καθαρή Γειτονιά, σε ένα καθαρό Οικισμό σε μια καθαρή Πόλη, η ζωή μας γίνεται ωραιότερη και ποιοτικότερη. Θα μεταμορφώσουμε τον Δήμο μας σε έναν τόπο που πραγματικά αξίζει να ζεις.

Τεχνολογία – e-DIMOS

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης πρωταγωνιστής στον ψηφιακό κόσμο. Η πληροφορική και το διαδίκτυο βάζουν τα θεμέλια για τον «Έξυπνο Δήμο». Η καινοτομία στην υπηρεσία του Δημότη.

Χωροταξία – Πολεοδομία

Θωρακίζουμε τον Δήμο με ελεγχόμενη οικιστική ανάπτυξη, δημιουργία ελεύθερων χώρων για τους πεζούς, ομαλή λειτουργία των πόλεων και των οικισμών και απεγκλωβισμό από την κυκλοφοριακή ασφυξία. Αποτέλεσμα η βελτιώση της ποιότητας ζωής.

Κοινωνικές δομές

Σε τέτοιες δύσκολες εποχές όπου χιλιάδες συμπολίτες μας παλεύουν για την επιβίωση, ο Δήμος πρέπει να δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον, την μέριμνα και το Κοινωνικό του πρόσωπο…

Ανάπτυξη – Απασχόληση

Η ενίσχυση της νεανικής και νεοφυούς επιχειρηματικότητας, η υποστήριξη της αγροτικής οικονομίας, η τουριστική ανάπτυξη και η ενεργειακή ανασυγκρότηση θα στηρίξουν την απασχόληση μειώνοντας τους δείκτες ανεργίας στον Δήμο.

Πολιτισμός

Όλες τις εποχές του χρόνου ο Πολιτισμός θα πρωταγωνιστεί με εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παραδοσιακά δρώμενα, εργαστήρια, σεμινάρια, επιδείξεις, θρησκευτικές γιορτές, πανηγύρια, δράσεις σε σχολεία και πολιτιστικούς συλλόγους  κ.α

Αθλητισμός

Στήριξη των αθλητικών σωµατείων με έντονη δραστηριότητα που κρατούν τα παιδιά και τους νέους µέσα στα γήπεδα, κοντά στον αθλητισμό και στον σωστό τρόπο ζωής. Τα θαλάσσια σπορ πρέπει να κυριαρχούν σε ένα Δήμο που έχει το προνόμιο να βρέχεται από την θάλασσα.

Τουρισμός

Ο Τουρισμός θα απογειώσει την τοπική οικονομία. Δεν θα επενδύσουμε σκέψη, ενέργεια και χρήματα σε άστοχη διαχείριση, «κυνηγώντας» τουρίστες που δεν ήρθαν και δεν θα έρθουν ποτέ. Κεντρικός μας στόχος είναι ο “ΕΦΙΚΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ”.

Παιδεία – εκπαίδευση

Το σχολείο είναι ο Ναός της παιδείας. Η σωστή εκπαίδευση οχυρώνει τους αυριανούς ενεργούς Δημότες που θα αναλάβουν την ανάπτυξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Το περιβάλλον στα σχολικά κτίρια πρέπει να είναι ασφαλές, καθαρό, υγιεινό, άψογο!

Οι δημότες μπορούν να πουν τη γνώμη τους

ψηφίζοντας ή στέλνοντας τις ιδέες τους 

Υπάρχουν επίσης τρεις ενότητες όπου ο κάθε δημότης μπορεί να πει ελεύθερα την γνώμη του και να ψηφίσει για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ακόμα να στείλει τις ιδέες του στον υποψήφιο δήμαρχο και να τις κατοχυρώσει, αλλά και να Γίνει φίλος της παράταξης στηρίζοντας την προσπάθεια του Γιάννη Ζαμπούκη.

Αποδεικνύεται λοιπόν, μετά την εντυπωσιακή, προγραμματισμένη, οργανωμένη και άριστα μεθοδευμένη επικοινωνιακά ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, έχει κάνει μαζί με τους συνεργάτες του και όλο το επιτελείο, πολύ μεγάλη και καλή προεργασία, πριν ανακοινώσει την πρόθεση του να διεκδικήσει τον δήμο της Αλεξανδρούπολης.