Λύνεται το πρόβλημα με τους στρατιωτικούς καρδιολόγους στον Έβρο. Πήραν φύλλα πορείας δύο

Λύνεται το πρόβλημα με τους στρατιωτικούς καρδιολόγους στον Έβρο. Πήραν φύλλα πορείας δύο

Λύνεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την έλλειψη στρατιωτικού καρδιολόγου στον Έβρο, μετά την συνταξιοδότηση του γιατρού που υπήρχε, με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστια ταλαιπωρία των στρατιωτικών μας. 

Το θέμα ανέδειξε το armyvoice.gr και δώσαμε πολύ μεγάλη έκταση και εμείς στο Evros-news.gr, κάτι που φαίνεται να φέρνει αποτέλεσμα και να λύνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδια ιστοσελίδας, έχουν ήδη πάρχει φύλλο πορείας για ντην περιοχή μας δύο στρατιωτικοί καρδιολόγοι, ένας για την περιοχή του Διδυμοτείχου και ένας για την Αλεξανδρούπολη.

Παράλληλα, θα έρθει στις αρχές του 2019 και ένας παθολόγος στο Διδυμότειχο, αφού θα πρέπει να ολοκληρώσει μέσα στον Ιανουάριο την ειδικότητα του. Είχε επιλεγεί να μετατεθεί κάποιος άλλος, όμως με νομικά μέσα κατάφερε να ακυρώσει την μετάθεση.

Οι εξελίξεις αυτές και πάνω απ’ όλα το πρόβλημα, ήταν γνωστό στο ΓΕΣ και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας εδώ και πολύ καιρό, οι στρατιωτικοί και οι οικογένειες τους είχαν αγανακτήσει απόλυτα δικαιολογημένα και το υπουργείο του Καμμένου δεν είχε κάνει επί μήνες τίποτα. Τώρα, που με πρώτο το armyvoice πολλές ιστοσελίδες, ανάμεσα τους και εμείς, αναδείξαμε το σημαντικό πρόβλημα, εδέησαν επιτέλους να δώσουν λύση.

Γι’ αυτό μην προσπαθούν ορισμένοι από την Κυβέρνηση, αλλά και κάτι… αστείοι τύποι του… εξαϋλωμένου πλέον κόμματος ΑΝΕΛ να το παρουσιάσουν ότι έκαναν κάτι φοβερό. Στο αυτονόητο που έπρεπε να γίνει πολύ καιρό τώρα δίνεται λύση.