Δήμος Αλεξανδρούπολης: Παράνομα παρκαρισμένο επί πολύ ώρα το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο του στην Λ.Δημοκρατίας

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Παράνομα παρκαρισμένο επί πολύ ώρα το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο του στην Λ.Δημοκρατίας

Το… καλό παράδειγμα για τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας και συμπεριφοράς στους δημότες της πόλης, φαίνεται ότι δίνουν τα αυτοκίνητα του δήμου Αλεξανδρούπολης. Όπως το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο του Πολυκοινωνικού, που ήταν σήμερα παρκαρισμένο ΠΑΡΑΝΟΜΑ και επί αρκετή ώρα και χωρίς αλάρμ στην κεντρική Λεωφόρο Δημοκρατίας μπροστά στην τράπεζα EUROBANK.

Την φωτογραφία μας έστειλε αναγνώστης μας που καθόταν απέναντι μαζί με παρέα φίλων του και σχολίαζαν με καυστικό τρόπο την παράνομη στάθμευση του αυτοκινήτου του δήμου Αλεξανδρούπολης, όταν με το παραμικρό οι ίδιοι δέχονται κλήσεις τόσο από την Δημοτική Αστυνομία όσο και την Τροχαία, αν παρανομήσουν. Τι λέει επ’ αυτού ο επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αλεξανδρουπολης και τροχονόμος στο επάγγελμα Κώστας Χατζηαναγνώστου; Αντί να ασχολείται όλη ημέρα κάνοντας αναρτήσεις στο facebook, δεν κοιτάει λίγο τα καθήκοντα του ως αρμόδιος της Δημοτικής Αστυνομίας;

Όταν όμως ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης “κατάπιε” με πολύ ευκολία την γνωστή ιστορία με το διπλοπαρκάρισμα και μάλιστα σε μονόδρομο του Αντιδημάρχου του Γιώργου Παντελίδη και τον κάλυψε πλήρως, τι παράδειγμα να δώσει στους υπαλλήλους του δήμου. Παρκάρουν και αυτοί όπου βρουν και  δεν τους νοιάζει αν αυτό είναι παράνομο.