Ρήγιο Διδυμοτείχου: Ο ΜΠΑΜΠΟΥΣΙΑΡΟΣ αναβίωσε και φέτος στο χωριό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρήγιο Διδυμοτείχου: Ο ΜΠΑΜΠΟΥΣΙΑΡΟΣ αναβίωσε και φέτος στο χωριό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο χωριό του ΜΠΑΜΠΟΥΣΙΑΡΟΥ, το Ρήγιο Διδυμοτείχου και σε άριστη  συνεργασία  με τον Πολιτιστικό Σύλλογο”Κάστρο” Διδυμοτείχου και ΤΟΝ Πολιτιστικό Σύλλογο Απαλού ” ο φάρος ” αναβίωσε χθες το συγκεκριμένο έθιμο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ρηγίου “Το Μέγα Ζαλούφι”.

Τα κουδούνια του ξακουστού ΜΠΑΜΠΟΥΣΙΑΡΟΥ ΡΗΓΙΟΥ ακούγονται σε όλο τον Έβρο !!!22 – 12 – 2018 στον Απαλό Αλεξανδρούπολης… σήμερα στο χωριό του ΜΠΑΜΠΟΥΣΙΑΡΟΥ… Ρήγιο Διδυμοτείχου…( με την άριστη συνεργασία των Πολιτιστικών Συλλόγων: Φάρος Απαλού και το "Κάστρο" Διδυμοτείχου ) συνεχίζουμε…

Gepostet von Μπαλτατζής Αθανάσιος am Mittwoch, 26. Dezember 2018

Με επικεφαλής την “ψυχή” του συλλόγου και της διοργάνωσης του ΜΠΑΜΠΟΥΣΙΑΡΟΥ Ρηγίου, τον Θανάση Μπαλτατζή, μετά τον Απαλό τις προηγούμενες ημέρες αναβίωσε και στο χωριό του, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των κατοίκων όχι μόνο του χωριού αλλά και ολόκληρης της περιοχής.

Χριστούγεννα με τον ΜΠΑΜΠΟΥΣΙΑΡΟ ΡΗΓΙΟΥ στην έδρα του !!!

Gepostet von Μπαλτατζής Αθανάσιος am Mittwoch, 26. Dezember 2018

Ένα σχόλιο

  1. Τσιακυρουδη Φυλλιω

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να κάνετε διόρθωση στα σχόλιά σας σχετικά με τους διοργανωτές της εκδήλωσης στο Ρηγιο. Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ Διδυμοτείχου Κάστρο και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απαλού ” ο φάρος ” συμμετείχαν στην αναβίωση του δρώμενου στο Ρηγιο. Παρακαλώ να το διορθώσετε άμεσα. Ευχαριστώ πολύ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*