Aperitivo Sunday στο Parrot’s Beak και αυτή την Κυριακή στο Διδυμότειχο

Aperitivo Sunday στο Parrot’s Beak και αυτή την Κυριακή στο Διδυμότειχο

Τον προηγούμενο χειμώνα πολυαγαπήθηκε! Ας το θυμηθούμε και πάλι! Έρχεται το Aperitivo Sunday και αυτή την Κυριακή στο Parrot’s Beak στο Διδυμότειχο (Βασιλέως Γεωργίου 20-Τηλ:25530 24478).

Η ώρα του aperitivo, μια ιταλική συνήθεια που έχει καθιερωθεί σε πολλές χώρες, είναι συνήθως αργά το απόγευμα, μετά τη δουλειά, ή νωρίς το βράδυ και συνδυάζει ελαφρύ και νόστιμο finger food, ως συνοδεία αγαπημένων ποτών.

Εμείς λοιπόν θα σας προτείνουμε κάποια από τα αγαπημένα μας aperitifs και θα προσφέρουμε μπουφέ , ο οποίος θα είναι ανοιχτός 20:00 – 22:00 την Κυριακή 20 Ιανουαρίου.

To Parrot’s beak Espresso-Cocktails-Aperitif, είναι μια φρέσκια εκδοχή των “old new” bars, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, αλλά και μοναδικά κοκτέιλ και απεριτίφ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Ήρθε και έγινε το αγαπημένο στέκι στο Διδυμότειχο και όλη την περιοχή (Βασιλέως Γεωργίου 20-Τηλ:25530 24478). 

Σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον, δοκίμασε μοναδικές γεύσεις Cocktails και Aperitif από επαγγελματίες bartender που θα σε… ξετρελλάνουν και θα σε απογειώσουν. Πρωτότυπες μίξεις ποτών που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού, θα σου προσφέρουν μια σπουδαία εμπειρία.