Που θα είναι κλειστά αύριο Δευτέρα τα σχολεία στον Έβρο και ποια λειτουργούν κανονικά

Που θα είναι κλειστά αύριο Δευτέρα τα σχολεία στον Έβρο και ποια λειτουργούν κανονικά

Μικτή θα είναι η κατάσταση όσον αφορά την λειτουργία των σχολείων αύριο Δευτέρα στο νομό Έβρου, αφού σε άλλους δήμους θα παραμείνουν κλειστά λόγω χιονιού, παγετού και πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και σε άλλους θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην Σαμοθράκη που δοκιμάστηκε περισσότερο από την κακοκαιρία και υπάρχει πολύ χιόνι, οι δρόμοι ουσιαστικά είναι κλειστοί και δεν μπορεί κανείς να μετακινηθεί, τα σχολεία του νησιού  θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ με απόφαση του δημάρχου Θανάση Βίτσα.

ΚΛΕΙΣΤΑ θα παραμείνουν και τα σχολεία στον Δήμο Διδυμοτείχου, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού, αφού αυτή είναι η απόφαση του δημάρχου Παρασκευά Πατσουρίδη, όπως λένε οι συνεργάτες του.

Επίσης ΚΛΕΙΣΤΑ θα παραμείνουν τα σχολεία και στον δήμο Σουφλίου, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού.

Στο Δήμο Ορεστιάδας δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, δεν χιόνισε άλλωστε σχεδόν καθόλου στα περισσότερα μέρη του δήμου, πότε μέχρι αυτή την στιγμή τα δεδομένα είναι πως τα σχολεία θα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Στην Αλεξανδρούπολη θα λειτουργήσουν επίσης ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα σχολεία, μια και δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήνατα, αλλά όπως και στην Δημοτική Ενότητα Φερών θα ξεκινήσει η λειτουργία τους στις 9 το πρωί, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα υπάρχουν νωρίτερα και του παγετού.

Αν υπάρξει οποιαδήποτε διαφοροποίηση, θα σας ενημερώσουμε.