Στην ελβετική Λουγκάνο μεταγράφηκε ο 18χρονος Εβρίτης Δημήτρης Καμπουρούδης!!!

Στην ελβετική Λουγκάνο μεταγράφηκε ο 18χρονος Εβρίτης Δημήτρης Καμπουρούδης!!!

Στην ελβετική Λουγκάνο θα συνεχίσει την καριέρα του ο 18χρονος Εβρίτης ποδοσφαιριστής Δημήτρης Καμπουρούδης, αφού μεταγράφηκε πριν λίγο καιρό από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου όπου αγωνιζόταν απ’ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο ταλαντούχος Καμπουρούδης (γεννηθείας το 2000), ξεκίνησε την καριέρα του  από τις ακαδημίες του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης και 15 ετών αφού ξεχώρισε ιδιαίτερα, μεταγράφηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού. Αγωνίστηκε στην Κ15 με προπονητή τον Ζόραν Στοίνοβιτς και στην Κ17 με προπονητή τον Κώστα Γεμενετζή. Από εκεί πήρε μεταγραφή για την εφηβική ομάδα Κ17 του Πανιωνίου, έπαιξε ένα χρόνο ως βασικό στέλεχος και στη συνέχεια παραχωρήθηκε “δανεικός” στην θυγατρική ομάδα των Νεοσμυρνιωτών, τον ΑΟ Γλυφάδας.

Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου, αλλά οι πολύ καλές του εμφανίσεις προκάλεσαν το ενδιαφέρον της ελβετικής ομάδας, η οποία παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα Α’ εθνικής της χώρας της. Τον κάλεσαν για να σχηματίσουν πλήρη “εικόνα” για τα προσόντα και τις ικανότητες του, ικανοποίησε απόλυτα την τεχνική ηγεσία και η διοίκηση προχώρησε στην απόκτηση του. Αν και 18 ετών, αγωνίζεται στην ομάδα Κ21 του συλλόγου και το επόμενο… σκαλοπάτι είναι η επαγγελματική ομάδα.

Ο Δημήτρης Καμπουρούδης κατάγεται από τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου και προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια. Ο παπούς του Δημήτρης, γνωστότερος ως “Σπενς”, αλλά και ο θείος του Κώστας (αδερφός του παππού του), αγωνίστηκαν πολλά χρόνια στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου. Το ίδιο και ο θείος του Παναγιώτης, αδερφός του πατέρα του Νίκου.