Ο Τσικνομπουρμπούλης ξεσήκωσε την Ορεστιάδα που ξεφάντωσε με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Ο Τσικνομπουρμπούλης ξεσήκωσε την Ορεστιάδα που ξεφάντωσε με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Η Ορεστιάδα ξεφάντωσε με τον Τσικνομπουρμπούλη, αφού εκατοντάδες καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους κάνοντας παρέλαση και με επίκεντρο την μεγάλη σκηνή που είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Εκεί, ο συμπατριώτης μας από τη Νέα Βύσσα παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, με τον δικό του μοναδικό τρόπο ξεσήκωσε ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους κάθε ηλικίας που είτε είχαν ντυθεί μασκαράδες, είτε ήταν απλοί θεατές.

Gepostet von Vassilis Mavridis am Donnerstag, 28. Februar 2019

Το κέφι και η καλή διάθεση ήταν διάχυτα παντού, αλλά συνεχίζουν και αυτή την ώρα, αφού ο Τσικνομπουρμπούλης συνεχίζεται πλέον στα μαγαζιά της πόλης, όπου η διασκέδαση θα κρατήσει ως το πρωί.

Gepostet von Vassilis Mavridis am Donnerstag, 28. Februar 2019

Συνδυάζοντας την Τσικνοπέμπτη με τις αποκριές, οι μυρωδιές από τα ψησίματα να κυριαρχούν έτσι και αλλιώς από πολύ νωρίς στην Ορεστιάδα, έδωσαν την θέση τους στην παρέλαση των γκρουπ που συμμετείχαν στον φετινό Τσικνομπουρμπούλη.

Τσικνομπουρμπουλια… τωρα στην πλατεία…Ορεστιάδα… Πέτρο Πολυχρονιδης το παρουσίασε ..που είναι από την Νέα Βύσσα….

Gepostet von Tasoula Anastasia Karlioti am Donnerstag, 28. Februar 2019

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ιδανικός παρουσιαστής αφού είναι από την περιοχή και μπορεί να δίνει ιδιαίτερο… χρώμα χρησιμοποιώντας και τοπικά στοιχεία στην παρουσίαση του, δεν προλάβαινε να βγάζει φωτογραφίες με θαυμαστές και κυρίως θαυμάστριες του.

Τσικνομπουρμπουλης 2019 & και οι Ινδιάνοι του κκπααδο κκπααδο!??

Gepostet von κκπααδο κκπααδο am Donnerstag, 28. Februar 2019

Οι φωτογραφίες είναι του Ιωάννη Πατσιατζή