Αλεξανδρούπολη: Τους υποψήφιους της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης” στον Έβρο, θα παρουσιάσει αύριο ο Χρήστος Μέτιος

Αλεξανδρούπολη: Τους υποψήφιους της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης” στον Έβρο, θα παρουσιάσει αύριο ο Χρήστος Μέτιος

Τους υποψήφιους με τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, θα παρουσιάσει αύριο Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και ώρα 11:30 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος.

Ήδη έχει δημιουργηθεί μια πολύ δυνατή ομάδα στο νομό Έβρου, που αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων αυτοδιοικητικών με σημαντική και πετυχημένη πορεία αλλά και προσφορά, σε συνδυασμό με νέους, πετυχημένους στον χώρο τους και με σημαντική κοινωνική αποδοχή υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους. Μάλιστα ο συνδυασμός εμπλουτίζεται και ενισχύεται συνεχώς, όπως έγινε χθες με την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κτηνιάτρου Βασίλη Δελησταμάτη από το Σουφλί.

Ο κ.Μέτιος θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος του για τον Έβρο, με αναφορά στα συγκεκριμένα έργα και δράσεις που είναι έτοιμα προς υλοποίηση. Θα μιλήσει δηλαδή ουσιαστικά, χωρίς φανφάρες και επικοινωνιακούς εντυπωσιασμούς και χωρίς πανάκριβες φιέστες σε αίθουσες ξενοδοχείων. Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης και ανέχειας, όταν συμπολίτες μας πεθαίνουν επειδή έχει κοπεί το ρεύμα τους και προσπαθούν όπως μπορούν να ζεσταθούν, όπως έγινε πρόσφατα με 38χρονο στην Κομοτηνή, φιέστες όπως αυτές που έκανε ο υποψήφιος Χριστόδουλος Τοψίδης, μόνο πρόκληση αποτελούν.

Όπως στην Δράμα και στην Ξάνθη, όπου οι πολιτικές εκδηλώσεις της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης” ήταν εντυπωσιακές, στόχος των διοργανωτών της είναι στην Αλεξανδρούπολη να γίνει το ίδιο. Για να σταλεί μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι θα είναι και πάλι η Περιφερειακή αρχή, μετά τις εκλογές της 26ης Μαίου.