Μαρία Γκουγκουσκίδου: “Μπορούμε καλύτερα – Αξίζουμε περισσότερα” – Το video της υποψήφιας δημάρχου Ορεστιάδας

Μαρία Γκουγκουσκίδου: “Μπορούμε καλύτερα – Αξίζουμε περισσότερα” – Το video της υποψήφιας δημάρχου Ορεστιάδας

Με ένα ολιγόλεπτο, αλλά ουσιαστικό και περιεκτικό βίντεο, η παράταξη “Δήμος Ορεστιάδας – Τόπος Να Ζω” και η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου, απευθύνεται στους πολίτες και ζητάει την στήριξη τους για να γυρίσει σελίδα η περιοχή.

Με σύνθημα: “Μπορούμε καλύτερα – Αξίζουμε περισσότερα” και με τους υποψήφιους της παράταξης στην πλατεία της πόλης να στέλνουν το μήνυμα με μια φωνή προς κάθε κατεύθυνση: “Στο Δήμο Ορεστιάδας αξίζει να ζεις”, απευθύνεται σε κάθε δημότη και ζητάει την στήριξη και ψήφο του για αλλαγή στην δημοτική αρχή.

Μπορούμε καλύτερα – Αξίζουμε περισσότερα

Μπορούμε καλύτερα – Αξίζουμε περισσότερα

Gepostet von Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω am Mittwoch, 1. Mai 2019

Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν άλλωστε, δείχνουν ότι η εδώ και 5 χρόνια παρουσία της κ.Γκουγκουσκίδου στα δημοτικά πράγματα, με έντονη και συνεχή αντιπολίτευση και στηλίτευση των λαθών, παραλείψεων και της αδράνειας του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη και των συνεργατών του, εκτιμήθηκε από τον κόσμο και γι’ αυτό υπάρχει ρεύμα νίκης προς την πλευρά της.

Έτσι αυξάνονται οι  πιθανότητες να γίνει η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στο δήμο Ορεστιάδας, αφού είναι η μοναδική υποψήφια που συνεχίζει να ανακοινώνει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και να συστρατεύονται μαζί της στελέχη κάθε πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής, επαγγελματικής, αλλά και κομματικής προέλευσης. Γιατί είναι η μοναδική που στην παράταξη της ανήκουν άνθρωποι από όλα τα κόμματα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται ως τις 5 Μαίου που πρέπει να κατατεθούν επίσημα οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της 26ης Μαίου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες… εκπλήξεις από την παράταξη της κ.Γκουγκουσκίδου και μάλιστα από τον χώρο που κινείται και ο δήμαρχος κ.Μαυρίδης ή ακόμα και σημαντικές ανακοινώσεις στήριξης της από πρόσωπα τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικές εντυπώσεις υπέρ της υποψηφιότητας της.