Εργολάβος μοίρασε φωτοτυπίες τις μίζες που έδωσε στο δήμαρχο – Ευτυχώς δεν γίνονται τέτοια στον Έβρο

Εργολάβος μοίρασε φωτοτυπίες τις μίζες που έδωσε στο δήμαρχο – Ευτυχώς δεν γίνονται τέτοια στον Έβρο

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, την περασμένη βδομάδα, όταν γνωστός εργολάβος της περιοχής άρχισε να μοιράζει στους δημοτικούς συμβούλους φωτοτυπίες από καταθέσεις χρημάτων, που ο ίδιος είχε κάνει σε λογαριασμούς τριών προσώπων, μεταξύ των οποίων και του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Γκιώνη. Πάλι καλά που τέτοια πράγματα, με μίζες εργολάβων σε δημάρχους και Αντιδημάρχους, δεν γίνοντγαι στον Έβρο, αλλά μόνο μακριά μας.

Εργολάβος μοίρασε φωτοτυπίες τις μίζες που έδωσε στον δήμαρχο
Στη μέση ο δήμαρχος κ. Γκιώνης

Σύμφωνα με τα ποσά που αναγράφονται στις φωτοτυπίες που μοίρασε ο εργολάβος Γιώργος Βλάχος, το συνολικό ποσό των καταθέσεων φτάνει τα 54.000€ και αφορούν την τριετία 2007-09 περίοδο που δήμαρχος ήταν και πάλι ο κ. Γκιώνης.

Η κατάθεση που έκανε στον νυν δήμαρχο κ. Γκιώνη, σύμφωνα με τη φωτοτυπία του της απόδειξης έγινε το 2008 και ήταν ύψους 15.000 ευρώ.

Ο εργολάβος, που είχε αναλάβει την κατασκευή του SPA Λουτρακίου, έχει μείνει κυριολεκτικά με το …«έργο στο χέρι», αφού ο Δήμος Λουτρακίου του χρωστάει, ούτε λίγο ούτε πολύ, κάπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Εργολάβος μοίρασε φωτοτυπίες τις μίζες που έδωσε στον δήμαρχο
Εργολάβος μοίρασε φωτοτυπίες τις μίζες που έδωσε στον δήμαρχο

Χρήματα που όπως παραδέχτηκε και ο δήμαρχος δεν του έχουν εξοφληθεί. («Επιχειρηματικό ρίσκο» δεν το λένε αυτό οι εραστές της ιδιωτικής …πρωτοβουλίας;)

Έτσι ο «άριστος» εργολάβος προφανώς για να εκδικηθεί τον Δήμαρχο για το «κρέμασμα» προέβη σε αυτή την κίνηση – απελπισίας αφού ουσιαστικά θέτει και τον εαυτό του στην θέση του κατηγορούμενο με τη δήλωση ότι έδωσε μίζες για να αναλάβει το έργο της ανακατασκευής του SPA στο Λουτράκι.

Εργολάβος μοίρασε φωτοτυπίες τις μίζες που έδωσε στον δήμαρχο

Η κίνηση του εργολάβου να μοιράσει σε φωτοτυπίες τις αποδείξεις – κατάθεσης προκάλεσε έναν μικρό χαμό στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ ο δήμαρχος στις καταγγελίες περί «λαδώματος» προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα:

«Αυτή τη στιγμή δεν μου επιτρέπεται από νομικής απόψεως να απαντήσω σε τίποτα. Θα αποδειχτεί στη συνέχεια ότι έχει γίνει κι ότι δεν έχει γίνει, δεν πρέπει τώρα αυτή τη στιγμή, αυτή είναι η απάντηση, οι νομικοί απαγορεύουν αυτή τη στιγμή να δώσω οποιαδήποτε απάντηση. Στον Δήμο δεν έκανα ποτέ κακό όσα χρόνια ασχολούμαι είτε ως συμπολίτευση είτε σαν αντιπολίτευση».

Εργολάβος μοίρασε φωτοτυπίες τις μίζες που έδωσε στον δήμαρχο

Οι τοπικές ιστοσελίδες αναφέρουν πως πριν από λίγο καιρό είχε σταλεί ένα γραπτό μήνυμα από το κινητό του κ. Βλάχου με αποδέκτες τόσο το δήμαρχο κ. Γκιώνη όσο και άλλους πολίτες ανάβοντας φωτιές στα μπατζάκια των «απολιτίκ» και δήθεν «ανεξάρτητων» δημοτικών συμβούλων.

Σύμφωνα πάντα με τον τοπικό Τύπο στο γραπτό μήνυμα του ο εργολάβος ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωνε ότι έχει «λαδώσει» τον δήμαρχο αλλά και στενά συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα.

Ακολουθεί το βίντεο από την στιγμή της κατάθεσης των φωτοτυπιών και το πανικό που ακολούθησε… Η Τοπική Διοίκηση στα καλύτερά της…

Πηγή: pagenews.gr

 

2 Σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ? ΔΕΝ ΔΙΝΟΤΑΙ ΜΙΖΕΣ ή ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΔΣ?

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*