Αλεξανδρούπολη: Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ελένη Τσιούση στη συγκέντρωση διεύρυνσης του Αλέξη Τσίπρα

Αλεξανδρούπολη: Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ελένη Τσιούση στη συγκέντρωση διεύρυνσης του Αλέξη Τσίπρα

 

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Έβρου Ελένη Τσιαούση, ήταν η πιο γνωστή από τα στελέχη του πάλαι ποτέ ισχυρού κόμματος στην περιοχή μας, που βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην συγκέντρωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη, στην ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του κόμματος.

Θα λέγαμε ότι ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος “γάμου” με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού όχι μόνο είχε αποχωρήσει το 2012 από το ΠΑΣΟΚ του οποίου διετέλεσε βουλευτής στο νομό, αλλά πριν από λίγους μήνες είχε αναλάβει και Διευθύντρια στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη. Πλέον επέστρεψε στην εργασία της στο Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης, όπου είναι η οργανική της θέση, ενώ η παρουσία της στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα στον υποψήφιο βουλευτή του κόμματος Βασίλη Τσολακίδη, μόνο τυχαία δεν ήταν. Γιατί οι πληροφορίες του Evros-news.gr αναφέρουν ότι ήδη γράφτηκε ηλεκτρονικά, μέσω του isyriza.gr, μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έτσι, μετά την επίσης πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από την Ροδόπη Χρύσα Μανωλιά και η Ελένη Τσιαούση συνεχίζει στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι βέβαια στην Κεντρική Επιτροπή ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με άλλους… συναγωνιστές της από το ΠΑΣΟΚ, όπως η Ρεγγίνα Βάρτζελη, ο Θανάσης Γικόνογλου, ο Χρήστος Πιπεργιάς ο Θανάσης Οικονόμου, ο Κώστας Ασλάνης, η Χρύσα Μανωλιά, η Μαρία Θεοχάρη ο Ρούλης Κοκελίδης, ο Δημήτρης Παλαιοθόδωρος και ο Νίκος Μαδεμλής ή με τους Γκλέτσοπυς, τους Κραουνάκηδες και τους άλλους, όμως πλέον… η κ.Τσιαούση είναι ΣΥΡΙΖΑ.