Δερμεντζόπουλος: “Να σταματήσει η αδικία με την προσμέτρηση του επιδόματος παραμεθορίου των στρατιωτικών”

Δερμεντζόπουλος: “Να σταματήσει η αδικία με την προσμέτρηση του επιδόματος παραμεθορίου των στρατιωτικών”

Να σταματήσει η αδικία που υφίστανται όσοι στρατιωτικοί υπηρετούν στον Έβρο και τις άλλες παραμεθόριες περιοχές, με την προσμέτρηση του επιδόματος παραμεθορίου στο συνολικό εισόδημα, ζήτησε ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Χρήστος Δερμεντζόπουλος.

Μιλώντας στην Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης του Νομοσχέδιου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας όπου ρυθμίζονται επείγοντα ζητήματα που άπτονται της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων και λύνονται προβλήματα σταδιοδρομικής φύσεως που απασχολούν ένα μεγάλο τμήμα του στρατιωτικού προσωπικού, ο κ.Δερμεντζόπουλος απευθυνόμενος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ήταν ξεκάθαρος. Ζήτησε να βρεθεί λύση για την συγκεκριμένη αδικία, που… τιμωρεί όσους στρατιωτικούς υπηρετούν στον Έβρο και γενικά στην παραμεθόριο.

“Σας αναφέρω κύριε υπουργέ το δίκαιο αίτημα που έχουν εκφράσει οι στρατιωτικοί φορείς, ως προς την απαλλαγή απ’ την προσμέτρηση στο συνολικό εισόδημα του επιδόματος παραμεθορίου, έτσι ώστε να μην υπάρχουν επιπτώσεις στην λήψη των προνοιακών επιδομάτων που δικαιούνται όσοι υπηρετούν στις ακριτικές περιοχές της πατρίδας μας. Με την υπάρχουσα κατάσταση τιμωρούμε τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που υπηρετούν στην παραμεθόριο, γεγονός που αντιβαίνει σε κάθε λογική”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ 

Στο πλαίσιο της συζήτησης του Νομοσχέδιου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας όπου:? ρυθμίζονται επείγοντα ζητήματα που άπτονται της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων? λύνονται προβλήματα σταδιοδρομικής φύσεως που απασχολούν ένα μεγάλο τμήμα του στρατιωτικού προσωπικού?Κάνω αναφορά για την αδικία με το επίδομα παραμεθορίου όπου λαμβάνουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και την προσμέτρηση του στο συνολικό εισόδημα.Για να δείτε όλη την ομιλία:?? https://youtu.be/v3iutrPsCKI

Gepostet von Χρήστος Δερμεντζόπουλος am Samstag, 14. Dezember 2019

Ο νεαρός βουλευτής Έβρου, που είναι και μέλος της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής, τοποθετήθηκε όμως και συνολικά για το νομοσχέδιο που έφερε το αρμόδιο υπουργείο προς ψήφιση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ