Άρχισε να χιονίζει σε κεντρικό και βόρειο Έβρο (Video)

Άρχισε να χιονίζει σε κεντρικό και βόρειο Έβρο (Video)

Η επέλαση της κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα μας ξεκίνησε από χθες βράδυ στον Έβρο με έντονες βροχοπτώσεις και δυνατούς ανέμους, ενώ εδώ και λίγη ώρα στις περιοχές του κεντρικού και οβρείου Έβρου, δηλαδή στους δήμους Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, κυρίως προς τα ορεινά τους, ξεκίνησε να χιονίζει.

Στον ορεινό όγκο Σουφλίου, στα Πομακοχώρια αλλά και πιο κάτω, στην Κυριακή απ’ όπου και το βίντεο, αλλά και σε χωριά του Διδυμοτείχου και της Ορεστιάδας, όπως στον Πεντάλοφο και τα Δίκαια και γενικότερα στο Τρίγωνο, πέφτουν οι νιφάδες του χιονιού.

Gepostet von Vasilis Vasiliadis am Mittwoch, 5. Februar 2020

Gepostet von Tasoula Diminidou am Mittwoch, 5. Februar 2020

Η βροχή και το χιόνι μπορεί να δημιουργούν προβλήματα, αλλά για τους θεσμικούς του νομού Έβρου, τους δημάρχους δηλαδή, είναι… καλοδεχούμενα, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι ο ποταμός Έβρος και οι παραπόταμοι του Άρδας και Ερυθροπόταμος έχουν ελάχιστο νερό και θα υπάρξει πρόβλημα λειψυδρίας το ερχόμενο καλοκαίρι. Έτσι ιδιαίτερα οι χιονοπτώσεις που ξεκίνησαν, παράλληλα με την εγρήγορση και ετοιμότητα των υπηρεσιών, μάλλον άρεσαν και στους δημάρχους.

Πενταλοφος Έβρου αυτήν την ώρα.πυκνη χιονόπτωση με αστραπόβροντα……

Gepostet von Stratos Mangos Antoniadis am Mittwoch, 5. Februar 2020

Ξεκίνησε να το ρίχνει…..??

Gepostet von Vasilis Vasiliadis am Mittwoch, 5. Februar 2020

Gepostet von Ευρωθηραμα am Mittwoch, 5. Februar 2020