Λαμπάκης: “Ο Θεός έστειλε την κατάρα του κορονοϊού, για να μην γίνει το καρναβάλι στις Φέρες”!!!

Λαμπάκης: “Ο Θεός έστειλε την κατάρα του κορονοϊού, για να μην γίνει το καρναβάλι στις Φέρες”!!!

Ξεπέρασε ακόμα και τον Βαγγέλη Λαμπάκη κατά την διάρκεια του χθεσινοβραδινού δημοτικού συμβουλίου ο… τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, που σε μια από τις συνηθισμένες λεκτικές υπερβολές του δεν δίστασε να “χρησιμοποιήσει” ακόμα και τον κορονοϊό για να υποστηρίξει τις απόψεις του.

Συγκεκριμένα, στην προσπάθεια του να επιτεθεί για μια ακόμη φορά στην δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη και τον ίδιο, με αφορμή την απόφαση να γίνουν οι Φέρες το επίκεντρο των αποκριάτικων εκδηλώσεων και να τονωθεί το Καρναβάλι τους, με αποτέλεσμα να μην γίνει η παρέλαση το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη. Όλα αυτά βέβαια πριν την χθεσινή απόφαση των τριών υπουργών και την ΚΥΑ για ματαίωση λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην χώρα μας.

Είπε λοιπόν σε ένα από τα γνωστά… παραληρήματα του ο κ.Λαμπάκης το εξής απαράδεκτο: “Δεν είναι δυνατόν πάνω στα… αποκαίδια των παιδιών της Αλεξανδρούπολης και της Τραϊανούπολης να χτίσουμε κάτι καινούργιο στις Φέρες. Αυτό είναι παράλογο, είναι έξω από κάθε λογική δικαίου και ο Θεός φαίνεται λειτούργησε και έστειλε αυτή την κατάρα για να μην γίνει αυτό που σε καμιά περίπτωση δεν έπρεπε να είχε συμβεί. Την κατάρα της γρίπης, ξέρετε τι λέω”, συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Λαμπάκης όταν ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Κολιός του ζήτησε να σταματήσει τις συγκεκριμένες υπερβολές που έλεγε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΛΑΜΠΑΚΗ