?????????????????????????????????????????????????????????

Διδυμότειχο: Συνεχείς διακοπές ρεύματος δοκιμάζουν τα νεύρα του κόσμου, μαζί με τον κορονοϊό

Δεν φτάνουν όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας με την εξάπλωση του κορονοϊού, τις συνεχείς απαγορεύσεις της Κυβέρνησης με το κλείσιμο των πάντων για προληπτικούς λόγους, οι κάτοικοι του Διδυμοτείχου έχουν από το πρωί να αντιμετωπίσουν και τις συνεχείς διακοπές ρεύματος.

Πάνω από 10 φορές διακόπηκε η ηλεκτροδότηση και επανήλθε και το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό πολύ περισσότερο, αφού η συντριπτική πλειοψηφία… Μένει σπίτι, όπως επιτάσσουν οι προτροπές και οδηγίες των αρμοδίων. Μπορεί να βρέχει, αλλά δεν επικρατούν τόσο άσχημες καιρικές συνθήκες, δηλαδή θύελλα που θα μπορούσε να προκαλέσει αυτές τις διακοπές ρεύματος όπως συμβαίνει άλλες φορές.

Πάντως οι διακοπές είναι επικίνδυνες για την καταστροφή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, με τις συνεχείς αυξομειώσεις της τάσης και ο κόσμος γνωρίζει ότι κανένας δεν πρόκειται να τον αποζημιώσει για τις καταστροφές αυτές, αφού παλαιότερα η ΔΕΗ και τώρα ο ΔΕΔΔΗΕ επικαλούνται διάφορες δικαιολογίες για να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους για αποζημίωση.