Δημοσκόπηση: Που θα τρέξουν οι Έλληνες, μόλις λήξουν τα μέτρα – 80% υπέρ της Κυβερνητικής διαχείρισης

Δημοσκόπηση: Που θα τρέξουν οι Έλληνες, μόλις λήξουν τα μέτρα – 80% υπέρ της Κυβερνητικής διαχείρισης

Στο… κομμωτήριο θα τρέξουν οι Έλληνες μόλις λήξουν τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, ενώ  κατά 80% δηλώνουν ικανοποιημένοι με τη διαχείριση του τόσο σοβαρού θέματος από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όλα αυτά στην δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, όπου το 79,9% των ερωτηθέντων εκτιμά πως η κυβέρνηση χειρίστηκε θετικά την κρίση του κορονοϊού.

Το 77% , εξάλλου, αξιολογεί θετικά τους χειρισμούς του Σωτήρη Τσιόδρα και το 68,7% τους χειρισμούς του Νίκου Χαρδαλιά βάζοντας τους ‘’μεγάλο βαθμό’’.

Το 45,2% αξιολογεί ως υπεύθυνη τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 35,7% πιστεύει πως η αντιπολίτευση που ασκείται δεν είναι υπεύθυνη.

Η βαθμολογία των υπουργών

Οι πολίτες αξιολόγησαν θετικά τους χειρισμούς αρκετών υπουργών με τον Βασίλη Κικίλια να συγκεντρώνει ποσοστό 71,7%, ο Τάκης Θεοδωρικάκος 67,7%, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης 67,6% , η Νίκη Κεραμέως 62,4% και ο Γιάννης Βρούτσης 58,1%.

Το 47% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι εξαιτίας του κορονοϊού η προσωπική οικονομική του κατάσταση θα χειροτερέψει.

Μεγάλο απωθημένο των πολιτών αναδεικνύεται το…  κομμωτήριο, το οποίο είναι η πρώτη τους επιλογή για το πού θα πάνε μόλις λήξουν τα περιοριστικά μέτρα!