ΒΙΝΤΕΟ: Διδυμότειχο, 100 χρόνια από την απελευθέρωση του. Δείτε την σημερινή ιστορική αναδρομή-συζήτηση

ΒΙΝΤΕΟ: Διδυμότειχο, 100 χρόνια από την απελευθέρωση του. Δείτε την σημερινή ιστορική αναδρομή-συζήτηση

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση, αναδρομή στα πιο σημαντικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν για την απελευθέρωση του Διδυμοτείχου πριν από 100 χρόνια, το 1920, είχαν σε μια εφ’ όλης της ύλης διαδικτυακή συνάντηση ο καταξιωμένος συντοπότης μας συγγραφέας και δημοσιογράφος Παντελής Αθανασιάδης και ο Ιωάννης Σαρσάκης, συγγραφέας και δημοτικός σύμβουλος Διδυμοτείχου.

Η συγκεκριμένη συζήτηση αποτέλεσε μια πρωτοβουλία του Δήμου Διδυμοτείχου, με σκοπό την ενημέρωση των δημοτών για την ιστορία και γεγονότα που συνέβαλλαν στην απελευθέρωση, με αφορμή την σημερινή επέτειο των 100 χρόνων. Η παρακολούθηση ήταν δωρεάν και το πρόγραμμα μεταδόθηκε ζωντανά το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαϊου από την σελίδα του Δήμου στο Facebook.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

100 Χρόνια απο την Απελευθέρωση

Μάθε τα πιο σημαντικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν για την απελευθέρωση του Διδυμοτείχου, σε μια εφ' όλης της ύλης ενημερωτική συζήτηση με τον Συγγραφέα και Δημοσιογράφο Παντελή Αθανασιάδη. Tην συζήτηση συντονίζει ο Ιωάννης Σαρσάκης , Συγγραφέας και Μέλος ΔΣ του Δήμου Διδυμοτείχου. Το ενημερωτικό πρόγραμμα ειναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Διδυμοτείχου με σκοπό την ενημέρωση των δημοτών για την ιστορία και γεγονότα που συνέβαλλαν στην απελευθέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και το πρόγραμμα θα μεταδοθεί ζωντανά στις 12:30 την Κυριακή 17 Μαϊου στην σελίδα του Δήμου στο Facebook.

Gepostet von Δήμος Διδυμοτείχου am Sonntag, 17. Mai 2020