Κ.Αραμπατζής για Μιχαηλίδη: Είναι ψεύτης, λασπολόγος, συκοφάντης και εμπαθής με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Κ.Αραμπατζής για Μιχαηλίδη: Είναι ψεύτης, λασπολόγος, συκοφάντης και εμπαθής με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

-Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κάνει τα πάντα για να κρατηθεί με νύχια και δόντια στην επικαιρότητα

-Ζητήθηκαν προσφορές από τρεις προμηθεύτριες εταιρείες και επιλέχθηκε η φθηνότερη, Πολλοί δήμοι σε όλη την Ελλάδα έχουν πληρώσει τις σειρήνες ακριβότερα

Ξέσπασε κατά του Παύλου Μιχαηλίδη, ο πρώην στενός του συνεργάτης στην δημοτική παράταξη “ΑΝΑΣΑ” και νυν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Αλεξανδρούπολης Κυριάκος Αραμπατζής, με αφορμή τα όσα ισχυρίστηκε ο πρώην επικεφαλής του για το θέμα της προμήθειας των σειρηνών.

Ο κ.Μιχαηλίδης, τον οποίο ως γνωστόν ο κ.Αραμπατζής και οι άλλοι τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης τον καθαίρεσαν από την “ΑΝΑΣΑ” και έμεινε πλέον μόνος και έρημος ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος σαν την… καλαμιά στον κάμπο, κάτι που τον έχει κάνει να… ξεφεύγει σε συμπεριφορές και δηλώσεις, πολλές από τις οποίες δεν έχουν… λογικό ειρμό, προκάλεσε μάλιστα με τις καταγγελίες του και τα επικριτικά σχόλια του επίσης πρώην συνεργάτη του Αναστάσιου Σεραφειμίδη, Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, ο δήμος Αλεξανδρούπολης με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη για απ’ ευθείας ανάθεση, προμηθεύτηκε σειρήνες από εταιρεία της Λάρισας, κατά 50% ακριβότερες από τον δήμο Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης. Παραθέτει μάλιστα έγγραφα  των αποφάσεων των δύο δήμων.

Βέβαια, με την γνωστή… κουτοπόνηρη τακτική του, δεν αναφέρει ότι η συγκεκριμένη προμήθεια ψηφίστηκε ομόφωνα στην Οικονομική Επιτροπή και από τους δημοτικούς συμβούλους των άλλων παρατάξεων, ανάμεσα τους και αυτούς του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη. Αντίθετα αναφέρει ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή προμηθεύτηκε το… 2015 φθηνότερες σειρήνες και αποκρύπτει σκόπιμα πως με τις ίδιες τιμές και αυτή πριν φύγει από την εξουσία, πήρε σειρήνες από την συγκεκριμένη προμηθεύτρια εταιρεία της Λάρισας. Ο… γνωστός Μιχαηλίδης δηλαδή.

Όλα αυτά προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Αντιδημάρχου Κυριάκου Αραμπατζή, ο οποίος ήγταν συνυποψήφιος του στις εκλογές του περασμένου χρόνου. Ήραν μάλιστα… καταιγιστικός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό. Χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα για τον Παύλο Μιχαηλίδη, τον οποίο ασφαλώς γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας, γιατί τον έζησε από κοντά τα προηγούμενα 5 χρόνια ως δημοτικός του σύμβουλος και φυσικά στην προεκλογική περίοδο πριν ένα χρόνο.

Είπε λοιπόν ο κ.Αραμπατζής:

“Ο άνθρωπος αυτός, εξαιτίας της εμπάθειας που έχει στο πρόσωπο του ξαδέρφου του και δημάρχου της Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, συνεχίζει την προσφιλή του τακτική. Θα είμαι πολύ σαφής. Την τακτική του ψεύδους, της λασπολογίας και της συκοφαντίας. Κάτι εξαιρετικά ανήθικο και επικίνδυνο για το καλό των δημοτών μας. Αδιαφορεί για τον δήμο και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η στείρα αντιπολίτευση και η μόνιμη αντιπαράθεση με την δημοτική αρχή, απλά και μόνο για να εξυπηρετήσει την ανάγκη του να κρατηθεί με νύχια και δόντια στην επικαιρότητα. Δεν συνηθίζω να εκφράζομαι έτσι, αλλά δυστυχώς για τον συγκεκριμένο άνθρωπο αλλά ευτυχώς για όλους εμάς τους δημότες, ο ρόλος του είναι πλέον φανερός και ξεκάθαρος. Θα είμαι συγκεκριμένος, για να μην υπάρχει καμιά ασάφεια και σκοτεινό σημείο για το θέμα της προμήθειας των σειρηνών.

Κάθε χρόνο γίνεται μια προμήθεια σειρηνών, για  να αποκτήσουμε τον αριθμό που μας υποχρεώνει η Πολιτική προστασία. Αυτή η μελέτη ξεκίνησε το 2017, από μελέτη που έκανε η τεχνική υπηρεσία επί δημαρχίας του κ.Λαμπάκη. Τότε ξεκίνησε η προμήθεια, βγήκαν τότε οι συγκεκριμένες τιμές και αυτή την προμήθεια συνεχίζουμε, ακολουθούμε και δημοπρατούμε και τώρα, χωρίς να έχουμε αλλάξει τίποτα. Γιατί πολύ απλά έχουμε εμπιστοσύνη στους μηχανικούς και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Αν ο κύριος αυτός θεωρεί ότι επί δημαρχίας του κ.Λαμπάκη έγινε μια μελέτη ύποπτη, περίεργη  και ενάντια στο συμφέρον των δημοτών της Αλεξανδρούπολης, τότε να το δηλώσει ρητά για να το ψάξουμε. Με μια πρόχειρη μελέτη που έκανα, υπάρχουν δήμοι σε όλη την Ελλάδα που απέκτησαν τις σειρήνες πολύ πιο ακριβές από εμάς. Επιλεκτικά ανέφερε έναν δήμο που τις προμηθεύτηκε πιο φθηνά. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι με ενημέρωσαν ότι υπάρχουν τρεις προμηθευτές στην Ελλάδα και η εντολή μου ήταν να ζητηθούν προσφορές από όλους και να μην απορριφθεί κανένας αλλά να ενημερωθούν όλοι οι προμηθευτές. Τους καλέσαμε και έδωσαν προσφορά και οι τρεις που παρέχουν σειρήνες στην Ελλάδα. Άρα δεν μιλάμε για απ’ ευθείας ανάθεση που ισχυρίζεται ο κ.Μιχαηλίδης. Η εντολή ήταν ξεκάθαρη. Ζητήθηκαν προσφορές και από τους τρεις.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΆΚΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ