Α.Ε.Διδυμοτείχου: Κινείται για την απόκτηση του “κανονιέρη” Γιώργου Κυριζάκη

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Κινείται για την απόκτηση του “κανονιέρη” Γιώργου Κυριζάκη

Για την απόκτηση του Εβρίτη “κανονιέρη” Γιώργου Κυριζάκη κινείται, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η Α.Ε.Διδυμοτείχου που επέστρεψε πανηγυρικά στην  Γ’ εθνική.

Η διοίκηση των πρωταθλητών ΕΠΣ Έβρου, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον “Κυριγκόλ” όπως τον αποκαλούν στην Κέρκυρα, όπιυ αγωνιζόταν επί 3,5 χρόνια όπου… μάτωσε τα αντίπαλα δίχτυα 84 φορές πετυχαίνοντας ισάριθμα γκολ τέρματα με τις ομάδες Αναγέννηση Περιβολίου, Κρόνο Αργυράδων και Οδυσσέα Αυλιωτών.

Ο 26χρονος (γεννημένος στις 24.4.1994) Εβρίτης επιθετικός, αποφάσισε να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, αφού προσελήφθη Συνοριοφύλακας και είναι μεταξύ των 400 που ήδη ξεκίνησαν εκπαίδευση στην Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου.

Στην “κουτσουρεμένη” χρονιά που έληξε πέτυχε 11 γκολ με τους Αυλιώτες, με τους οποίους βγήκε πέρυσι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 30 τέρματα. Έτσι έφτασε τα 150 συνολικά στην καριέρα του, αφού πέτυχε 50 γκολ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και 16 με την Άνθεια, ενώ όπως είπαμε πέτυχε 84 στην ΕΠΣ Κέρκυρας.