Αλεξανδρούπολη: Φωτιά προκάλεσε καταστροφές σε κατάστημα της οδού Κύπρου (φωτορεπορτάζ)

Αλεξανδρούπολη: Φωτιά προκάλεσε καταστροφές σε κατάστημα της οδού Κύπρου (φωτορεπορτάζ)

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα σε κατάστημα της οδού Κύπρου στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, προκαλώντας καταστροφές αλλά και αναστάτωση στην περιοχή που καλύφθηκε από καπνούς.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η φωτιά ξέσπασε σύμφωνα με πληροφορίες στην κουζίνα της γνωστής ταβέρνας “Νέα Κληματαριά” που βρίσκεται στην πλατεία της Κύπρου, απέναντι από τον χώρο που στεγάζονται γραφεία και υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική, που έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο και κατάφερε σε μερικά λεπτά να σβήσει την φωτιά, πριν αυτή επεκταθεί από την κουζίνα στο υπόλοιποι κατάστημα και τα άλλα κτίρια που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα είχαμε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Πάντως κατέστρεψε την κουζίνα, ενώ και οι άλλοι χώρου του καταστήματος εστίασης έπαθαν ζημιά τόσο από τους καπνούς όσο και από την επέμβαση των πυροσβεστών, ενώ όπως είναι φυσικό προκλήθηκε ανησυχία και αναστάτωση σε όλη την περιοχή, με την κινητοποίηση που υπήρξε από Πυροσβεστική και αστυνομία.