Ρούφος ξεφτίλισε Τελόπουλο: Προσλήφθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο, με “κόλπο” στο γραφείο Αδαμίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρούφος ξεφτίλισε Τελόπουλο: Προσλήφθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο, με “κόλπο” στο γραφείο Αδαμίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεφτίλισε τον Αντώνη Τελόπουλο, Διευθυντή της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, ανταποκριτή της ακροαριστερής “Εφημερίδας των Συντακτών” και διαχειριστή τοπικού σάιτ, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Ρούφος, στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του συγκεκριμένου καναλιού.

Αποκάλυψε με στοιχεία, ότι ο γνωστός φιλοΣυριζαίος δημοσιογράφος, προσλήφθηκε επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ως προσωπικό καθαριότητας στο Π.Γ.Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, αλλά ήταν τοποθετημένος στο γραφείο του πρώην Διοικητή Δημήτρη Αδαμίδη, ασχολούμενος με θέματα επικοινωνίας. Μάλιστα ανέφερε ότι είχε δίπλα του και συγκεκριμένα στοιχεία πότε προσλήφθηκε, ποιες ημέρες φαινόταν να έχει υπηρεσία στο γραφείο του κ.Αδαμίδη ή ΕΔΕμίδη όπως τον αποκαλούσε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, από τις συνεχόμενες ΕΔΕ που έκανε εναντίον τους.

Ήταν φανερή η αμηχανία Τελόπουλου, ο οποίος αρχικά προσπάθησε να διαψεύσει τις αποκαλύψεις του Βαγγέλη Ρούφου, στη συνέχεια… ψέλλιζε ότι του ρίχνει λάσπη και τελικά… μιξόκλαιγε ότι πήγε στο δελτίο συγκεντρώνοντας στοιχεία για το που δούλευε στο παρελθόν. Όταν άλλωστε έχει συνηθίσει στο συγκεκριμένο κανάλι, το οποίο από την στιγμή που ανέλαβε Διευθυντής Ειδήσεων έχει μετατρέψει σε προπαγανδιστικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ, να κάνει… μονολόγους είτε σε θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, είτε σε επίπεδο Περιφέρειας αλλά και δήμου Αλεξανδρούπολης και βγαίνει κάποιος στα… ίσια απέναντι του και τον ισοπεδώνει και επί της ουσίας και σε επίπεδο εντυπώσεων, τότε είναι φυσικό να εκνευρίζεται. Ούτε οι φιλότιμες προσπάθειες της παρουσιάστριας και συγχρόνως Γραμματέως του Προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ, τηξς Χριστίνας Κουματζίδου να “σώσει” τον Διευθυντή της, έφεραν αποτέλεσμα.

Απαντήθηκαν έτσι τα ερωτήματα του Evros-news.gr

τον περασμένο Απρίλιο για δημοσιογράφο-“καθαρίστρια”

Στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, απαντήθηκαν πάντως τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ που είχε θέσει τον περασμένο Απρίλιο και συγκεκριμένα στις 29 και 30 του μήνα, με δημοσιεύματα του το Evros-news.gr. Τότε γράφαμε συγκεκριμένα:

Ποιος Εβρίτης δημοσιογράφος, προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ επί μήνες, ως… καθαρίστρια σε κρατικό οργανισμό;

Ο κ.Τελόπουλος, επειδή φαίνεται ότι… είχε την μύγα, μυγιάστηκε και μην γνωρίζοντας τι στοιχεία είχαμε στην διάθεση μας, έσπευσε την ίδια ημέρα να απαντήσει στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Έγραψε ότι αυτόν “φωτογράφιζε” το συγκεκριμένο δημοσίευμα το οποίο μάλιστα κοινοποίησε, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

“Επειδή πάντοτε στην μέχρι τώρα ζωή μου πολέμησα τους κουκουλοφόρους και τους «εκβιαστές» της δημοσιογραφίας και έτσι για να τους το χαλάσω σας αποκαλύπτω πως εγώ είμαι πίσω από αυτό το τεράστιο σκάνδαλο που ανακαλύψανε. Και επειδή η φαιδρότητα έχει τα όρια της, πράγματι μετά από αρκετό καιρό ανεργίας δούλεψα για έξι μήνες σε εταιρία καθαριότητας πολύ πριν αναλάβω την θέση που έχω στην Δελτα τηλεόραση. Θα ήταν τιμή μου εαν είχα δουλέψει και ως καθαρίστρια όπως ισχυρίζονται τα παπαγαλάκια , εξάλλου πάντα πίστευα ότι οι καθαρίστριες είναι το μόνο επάγγελμα που βάζει τάξη στο χάος του σύμπαντος. Στην πραγματικότητα δούλεψα κανονικά και εντός ωραρίων χωρίς καμία αργομισθία υποστηρίζοντας διοικητικά την εταιρεία που με προσέλαβε. Πήρα πάντως την απόφαση σε αυτόν τον χαφιεδισμό να απαντάω μόνο με αλήθεια , πραγμα που φοβήθηκαν να κάνουν οι άθλιοι κιτρινιστές του σάιτ μη αποκαλύπτοντας την φωτογραφία μου. Τέτοια δημοσιογραφία με υπονοούμενα και στοχοποίηση για απλά και νόμιμα ζητήματα συνέβαινε μόνο στις μαύρες και σκοτεινές περιοδους της ιστοριας μας”.

Την επόμενη ημέρα, 30 Απριλίου, μια και ο ίδιος έγραψε ότι δούλεψε σε ιδιωτική εταιρεία καθαριότητας και όχι σε κρατικό οργανισμό όπως ρωτούσαμε, επανήλθαμε στο Evros-news.gr με δεύτερο δημοσίευμα και το όνομα του ρωτώντας τον:

Α. Τελλόπουλος: Ο συνεργάτης της “Εφημερίδας Συντακτών”, μήπως ξέρει ποιος Συριζαίος δημοσιογράφος ήταν αργόμισθος ως… καθαρίστρια;

Ο Αντώνης Τελόπουλος αντί απάντησης, μας έστειλε ΕΞΩΔΙΚΟ στο οποίο υποστήριζε όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ότι δεν είναι αυτός που “φωτογραφίζουμε” πως δούλεψε σε κρατικό οργανισμό, ενώ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ με ΜΗΝΥΣΕΙΣ και ΑΓΩΓΕΣ (όπως και ένα δεύτερο ΕΞΩΔΙΚΟ που μας έστειλε πριν λίγες ημέρες για το θέμα των λαθρομεταναστών), ζητώντας να ανακαλέσουμε όλα αυτά.

Αποδείχθηκε ότι έλεγε ΨΕΜΑΤΑ, αφού φανερώθηκε

το “κόλπο” πρόσληψης του στο γραφεία Αδαμίδη

Το χθεσινοβραδινό… ξεγύμνωμα που του έκανε ο σημερινός Διοικητής του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Ρούφος, ο οποίος με συγκεκριμένα στοιχεία ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ότι προσλήφθηκε μέσω ιδιωτικής εταιρείας ως προσωπικό καθαριότητας, όπως και πολλοί ακόμα υπάλληλοι, αλλά βρισκόταν στο γραφείο του τότε Διοικητή Δημήτρη Αδαμίδη κάνοντας… πρακτική ως δημοσιογράφος, απέδειξε ότι ο Τελόπουλος ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ. Επίσης αποκαλύφθηκε το “κόλπο” που σκέφθηκαν και βρήκαν ο ίδιος και κάποιοι άλλοι ίσως, για να προσληφθεί δίπλα στον διορισμένο από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ Διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Κι αυτό έγινε το πρώτο 6μηνο του 2017. Επειδή απαγορευόταν και δεν υπήρχε τυπικά τρόπος να προσλάβει στο γραφείο του δημοσιογράφο για επικοινωνιακά και άλλα θέματα, βρέθηκε αυτό το… τρυκ να πάει ως “καθαρίστρια” και να είναι δίπλα στον Αδαμίδη.

Μάλιστα οι ίδιοι οι υπάλληλοι υποστηρίζουν ότι σπάνια εμφανιζόταν εκεί, υπήρχαν διαμαρτυρίες και από τους συμβασιούχους αλλά και τους μόνιμους εργηαζόμενους για αυτή την… προνομιακή μεταχείριση, αλλά κανένας δεν.. τολμούσε δημόσια να διαμαρτυρηθεί γιατί θα βρισκόταν στην πλάτη με καμιά από τις… αγαπημένες ΕΔΕ του κ.Αδαμίδη και έτσι αναγκάστηκε ο ίδιος να… διακόψει πριν συμπληρώσει 6 μήνες εκεί. Ο κ.Ρούφος λοιπόν του είπε κάποια στιγμή στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων:

Ρούφος: Εσείς το ξέρετε πάρα πολύ καλά. Θητεύσατε δίπλα στον Διοικητή τώρα. Δεν τα ξέρετε αυτά;

Τελόπουλος: Φτάνει να αυτοδιαψεύδεστε συνεχώς.

Ρούφος (παίρνοντας στα χέρια του έγγραφα): Θέλετε να σας πω ποιο μήνα είσασταν σταντ-μπάι και ποιο…”

Τελόπουλος: “Ο κύριος Ρούφος προετοιμάστηκε καλύτερα για την δική μου προϋπηρεσία, παρά για το νοσοκομείο”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ

Λίγο νωρίτερα και ενώ ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης προσπαθούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις-τοποθετήσεις Τελόπουλου αλλά αυτός τον διέκοπτε, όταν ζήτησε να τον αφήσουν να δίνει απαντήσεις και μετά να ρωτάνε, του είπε ότι θα τον διακόπτει όποτε νομίζει.

Ρούφος: Α, ωραία δημοσιογραφία κάνετε. Μάλλον απέτυχε η πρακτική σας εκεί που την κάνατε. Σε κακό δάσκαλο την κάνατε.

Τελόπουλος: Στο νοσοκομείο που να την μάθω την δημοσιογραφία;

Ρούφος: Μα έχω και τις καταστάσεις εδώ. Μισθοδοτούμενος είσασταν. Είσασταν μισθοδοτούμενος”.

Τελόπουλος: Ως δημοσιογράφος; Δεν ντρέπεστε λίγο;

Ρούφος: Εγώ να ντραπώ;

Τελόπουλος: Τιμή μου εκεί που δούλεψα. Τιμή μου και καμάρι μου. Δεν έμεινα ποτέ άνεργος.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ

Αποδείχθηκε λοιπόν, ότι ο Αντώνης Τελόπουλος επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , επειδή δεν μπορούσε να τον προσλάβει με άλλον τρόπο ο τότε ιδεολογικός του “σύντροφος” Διοικητής του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Αδαμίδης δίπλα του, βρέθηκε το “κόλπο” να προσληφθεί τυπικά ως προσωπικό καθαριότητας και ήταν στο γραφείο του Διοικητή με άλλα καθήκοντα. Έλεγε και έγραφε δηλαδή εν γνώσει του ΨΕΜΑΤΑ τόσο στην προσωπική του σελίδα στο facebook όσο και στο ΕΞΩΔΙΚΟ που μας έστειλε και φυσικά πήγε… στον κάλαθο των αχρήστων, όπως και το δεύτερο πιο πρόσφατο του. Όπως επίσης χθες είπε φανερά εκνευρισμένος ότι δεν έμεινε ποτέ άνεργος, ενώ τον Απρίλιο έγραφε στην σελίδα του: “Μετά από αρκετό καιρό ανεργίας δούλεψα για έξι μήνες σε εταιρία καθαριότητας,υποστηρίζοντας διοικητικά την εταιρεία που με προσέλαβε”. Αποδείχθηκε όμως ότι δεν δούλεψε στα γραφεία ή άλλους χώρους της εταιρείας, αλλά στο γραφείο του πρώην Διοικητή του νοσοκομείου Δημήτρη Αδαμίδη.

Αυτός που παριστάνει τον τιμητή και τον διαπρύσιο κήρυκα της ηθικής, με… τρυκ βρήκε τρόπο να “τρυπώσει” επί της αγαπημένης του Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δίπλα στον Δημήτρη Αδαμίδη. Γιατί αν δούλευε ως προσωπικό καθαριότητας, όπως δηλαδή προσλήφθηκε τυπικά, φυσικά και θα ήταν τιμή του και καμάρι του όπως δήλωσε χθες. Άλλωστε και εγώ όταν έμεινα άνεργος, δούλεψα για κάποιο χρονικό διάστημα ως… delivery, προκειμένου να ζήσω την οικογένεια μου και το θεωρώ, όπως και τα μεροκάματα στην οικοδομή όταν πρωτοκατέβηκα στην Αθήνα για δημοσιογράφος αλλά και τα καλοκαίρια ως μαθητής Λυκείου, τίτλους τιμής. Αλλά εδώ αποδείχθηκε πως έγινε ολόκληρη μεθόδευση και βρέθηκε το συγκεκριμένο “παραθυράκι” για να βολευτεί δίπλα στον κ.Αδαμίδη.

Ο Ρούφος αποδόμησε με στοιχεία όλες

τις ανοησίες του για το Π.Γ.Νοσοκομείο

Όσο για την συζήτηση που έγινε αφορμή να υπάρξουν οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, ο Διοικητής Βαγγέλης Ρούφος αποδόμησε με συγκεκριμένα στοιχεία όλες τις ανοησίες που λέει καιρό τώρα στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση ο Αντώνης Τελόπουλος ή γράφει στην ακροαριστερή “Εφημερίδα των Συντακτών” και στο προσωπικό του σάιτ. Άλλωστε και στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων επιτέθηκε εναντίον των δύο Καθηγητών-Διευθυντών Δρόσου και Ρίτη, για την συνέντευξη Τύπου την οποία είχαν δώσει το μεσημέρι. Ίσως επειδή δεν… κινδυνολόγησαν όπως κάνει ο ίδιος στο θέμα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, ακολουθώντας ξεκάθαρα γραμμή όχι απλά ΣΥΡΙΖΑ, αλλά… Πολάκη. Επηρεασμένος και από τις προσωπικές του σχέσεις με τον πρώην Διοικητή Δημήτρη Αδαμίδη, που βρήκε τρόπο να πάρει στο γραφείο του το 2017 το… δικό τους παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ