Σουφλί: Προχωρούν τα έργα αποκατάστασης-βελτίωσης, στο οδικό δίκτυο Ρούσσας-Γονικού

Σουφλί: Προχωρούν τα έργα αποκατάστασης-βελτίωσης, στο οδικό δίκτυο Ρούσσας-Γονικού

Αν και οι καιρικές συνθήκες τις τελευταίες ημέρες δεν ευνοούν, τα έργα αποκατάστασης και βελτίωσης του οδικού δικτύου Ρούσσας-Γονικού συνεχίζονται πυρετωδώς και το ίδιο θα γίνει όσο το επιτρέπει ο καιρός ακόμα και μέσα στις γιορτές. 

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στην προσωπική του σελίδα ο Αντιδήμαρχος Ορφέα Γιουσούφ Κοτσά ο οποίος είναι σχεδόν καθημερινά στην περιοχή και παρακολουθεί την πρόοδο των εργασιών, η ανάδοχος κατασκευαστική εταιρεία προσπαθεί να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση στον συγκεκριμένο δρόμο που έχει αναλάβει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σουφλί: Υπογράφηκε η σύμβαση, ξεκίνησε το σημαντικό έργο αποκατάστασης του δρόμου Ρούσσας-Γονικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τις γιορτές αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες και στον δρόμο Μικρού Δερείου-Ρούσσας από την άλλη ανάδοχο εταιρεία. Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, δυστυχώς αν και ο δήμος Σουφλίου μετά τις καταστροφές του περασμένου Απριλίου ετοίμασε πολύ γρήγορα τις μελέτες, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βοήθησε και αυτή και η Κυβέρνηση χρηματοδότησε μέσα σε 1 μόλις μήνα με 4,3 εκατ. ευρώ την αποκατάσταση του δρόμου μήκους 21 χιλιομέτρων, όλοι λογάριαζαν χωρίς τον τέως δήμαρχο Βαγγέλη Πουλιλιό και την δημοτική παράταξη του.

Με συνεχείς προσφυγές στην Αποκεντρωμένη Μακεδονίας-Θράκης, τόσο ο ίδιος όσο και δημοτικοί σύμβουλοι του, καθυστέρησαν επί μήνες το έργο Μικρού Δερείου-Ρούσσας-Γονικού, το οποίο δεν είναι υπερβολή αν λέγαμε ότι θα είχε σχεδόν τώρα ολοκληρωθεί. Όλες οι προσφυγές απορρίφθηκαν, αλλά δυστυχώς η ζημιά έγινε και αυτοί που ταλαιπωρούνται είναι οι κάτοικοι των πολλών χωριών του ορεινού όγκου του δήμου Σουφλίου, οι οποίοι δεινοπαθούν και κινδυνεύουν οι ίδιοι και τα αυτοκίνητα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σουφλί: Υπογράφηκε η σύμβαση, ξεκινάει και ο δρόμος Μικρό Δέρειο-Ρούσσα

Αφήστε το σχόλιό σας