ΒΙΝΤΕΟ: Η μυστική είσοδος Πολυβολείου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, που “ανακάλυψαν” νεαροί εξερευνητές

ΒΙΝΤΕΟ: Η μυστική είσοδος Πολυβολείου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, που “ανακάλυψαν” νεαροί εξερευνητές

Ένα εγκαταλελειμμένο Πολυβολείο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου πάνω στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα  στην περιοχή του Ορμενίου και η μυστική του είσοδος που “ανακάλυψαν” οι νεαροί εξερευνητές της πολύ δραστήριας ομάδας “The Northest Rhombus”, έφερε ένα εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ που παρουσίασαν στο κανάλι τους στο youtube.

Οι τέσσερις φίλοι που κατάγονται από το Ορμένιο και άλλα χωριά της περιοχής, ο Γιώργος που έκανε και την παρουσίαση της εξερεύνησης στο ΒΙΝΤΕΟ, ο Βαγγέλης, ο Κωνσταντίνος και ο Σταύρος, έκαναν μια πραγματικά φοβερή εξόρμηση/εξερεύνηση στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και στο εγκαταλελειμμένο φυλάκιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Εντόπισαν μια κρυφή είσοδο υπογείως, που οδηγεί σε ένα πολυβολείο και είδαν να είναι γραμμένα από το 1946 ονόματα στρατιωτών που πολέμησαν εκεί.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ανέβηκε στο κανάλι τους “The Northest Rhombus” πριν από μόλις 4 ημέρες και ήδη έχει πάνω από 41.000 προβολές. Το παρακολούθησαν δηλαδή πάνω από 10.000 άτομα μέσο όρο την ημέρα, πραγματιοκά εντυπωσιακός αριθμός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ